Μαυρωτάς: Δεν είμαστε κοντά σε lockdown στο ποδόσφαιρο

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ και, μεταξύ άλλων, έδωσε το περίγραμμα της κατάστασης ως προς τον κορωνοϊό και το κατά πόσο συνιστά απειλή, αυτή τη στιγμή, για την αθλητική δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαυρωτάς εξήγησε τι ισχύει κι έδωσε απαντήσεις για το ενδεχόμενο αναβολής διοργανώσεων και διακοπής των προπονήσεων σε περίπτωση αύξησης των καθημερινών κρουσμάτων.

Ερωτηθείς για την πιθανότητα lockdown στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, απάντησε ότι «δεν είμαστε κοντά σε lockdown για τη δράση στο ποδόσφαιρο ή αλλού. Νούμερο ένα προτεραιότητα είναι η γενικότερη ασφάλεια».

Και συνέχισε: «Να μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό. Οι τρεις παίκτες είναι από την αρχή στο πρωτόκολλο στο ποδόσφαιρο και τα ομαδικά αθλήματα».

Αναφορικά με τις αναβολές, υπογράμμισε: «Υπάρχει μία τριμερής επιτροπή που ανά πάσα στιγμή κάνει τη διαχείριση κρίσεων. Οπότε, είμαστε σε άμεση ετοιμότητα για το τι θα χρειαστεί. Είμαστε σε επικοινωνία με τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και τον ΕΟΔΥ για τις πιο επικίνδυνες περιοχές. Πώς θα μπορέσουμε με ασφάλεια να συνεχίσουμε την αθλητική δραστηριότητα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.