Με 11 συμμετοχές από τον Βόλο το Πανελλήνιο σε ανώμαλο έδαφος

Παρούσα και στο Πανελλήνιο ανωμάλου δρόμου η Φλώρου
Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος θα γίνει την Κυριακή (25/2) στο αθλητικό Κέντρο «Σκαμνιές» στην Πηγή Τρικάλων, με 11 συμμετοχές από πλευράς Άτλαντα και Νίκης Βόλου.

Φυσικά ξεχωρίζει η συμμετοχή της Ευσταθίας Φλώρου, στα 8 χλμ Γυναικών, με την αθλήτρια της Νίκης Βόλου να έχει ήδη αναδειχθεί «χρυσή» και στον περιφερειακό αγώνα ανωμάλου δρόμου που διοργανώθηκε και πάλι στην ίδια διαδρομή.

Οι συμμετοχές από την πλευρά των συλλόγων του Βόλου είναι οι εξής:

8 χλμ Γυναίκες: Ευσταθία Φλώρου (Νίκη Βόλου).

4 χλμ Κ18 Άνδρες: Νίκος Μαργαριτόπουλος, Δημήτρης Σφέτσας (Άτλας Βόλου).

3 χλμ Κ16 Αγόρια: Γιάννης Στύλος (Νίκη Βόλου), Βασίλης Κουσκουρίδας, Αλέξανδρος Κράλλης, Αντώνης Λιάμτσας (Άτλας Βόλου).

2 χλμ Κ16 Κορίτσια: Ελλάς Νασιάκου, Νίνα Νικητάκη, Αναστασία Οικονόμου (Νίκη Βόλου), Κατερίνα Καραγεώργου (Άτλας Βόλου).

Το προπονητικό κέντρο είναι ιδιαίτερα γνώριμο στους αθλητές και αθλήτριες των μεσαίων αποστάσεων, ωστόσο η πίστα φέτος θα έχει πολλές διαφοροποιήσεις.

Όσοι και όσες πάρουν θέση εκκίνησης στον φετινό αγώνα θα βρεθούν αντιμέτωποι με κορμούς δέντρων και χωμάτινους λόφους. Συγκεκριμένα στην πίστα προστεθήκαν κορμοί δέντρων σε δύο σημεία της διαδρομής, διπλοί χωμάτινοι λόφοι, επίσης σε δύο σημεία της διαδρομής και μια αμμοπαγίδα, με στόχο να αυξηθεί το επίπεδο δυσκολίας της πίστας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις, τόσο του αγωνίσματος όσο και ανάλογων διαδρομών σε αγώνες στο εξωτερικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.