Με 25 παίκτες αναχώρησε για Ελατοχώρι ο Ολυμπιακός Βόλου

Λίγο μετά τις 11.30 το πρωί της Δευτέρας αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για το Ελατοχώρι Πιερίας με 25 παίκτες. Απών είναι ο Διβανές λόγω στρατού. Η ανακοίνωση:

“Αναχώρησε σήμερα το πρωί η αποστολή της ομάδας μας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ελατοχώρι Πιερίας και ειδικότερα στο σύγχρονο ξενοδοχείο «Μύθος», το οποίο διαθέτει ένα πλήρως οργανωμένο αθλητικό κέντρο.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Περικλής Αμανατίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή τους ποδοσφαιριστές: Γιακουμή, Παλιούρα, Κωνσταντίνου, Μπουτζίκο, Leandro, Οικονομόπουλο, Παπαϊωάννου, Νόνη, Μαργαρίτη, Σάββα, Σκοπελίτη, Πατσή, Ζγκούρη, Καναβό, Κόλα, Λώττα, Ζάχο, Nazim, Ευθυμιάδη, Ρόκα, Καμπλιώνη, Σαχινίδη, Φλίγκο, Μπέικο καθώς και τον νεοαποκτηθέντα Παπουτσογιαννόπουλο.

Μαζί με τους ποδοσφαιριστές ταξίδεψε και σύσσωμο το προπονητικό και τεχνικό team το οποίο αποτελείται από τους: Περικλή Αμανατίδη, Σωτήρη Πετσιμέρη, Γιάννη Ζαλαώρα, Γιάννη Θεοδωρίδη, Στέφανο Κούγκουλο καθώς και τους Κώστα Κρίκη και Δημήτρη Παπαγιάννη”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.