Mε Ανδρέα Μαύρο στο τιμόνι της η Νίκη Βόλου

15 χρόνια τώρα ο Ανδρέας Μαύρος βρισκόταν στις Κυκλάδες με επίκεντρο τη Σύρο, ωστόσο φαίνεται ότι πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην πόλη του Βόλου. Βέβαια έχει και το κατάλληλο κίνητρο, καθώς επιστρέφει και στην ομάδα απ΄ όπου ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο του μπάσκετ, αναλαμβάνοντας την καθοδήγηση της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής κατηγορίας, σχηματίζοντας δίδυμο με τον νυν τεχνικό των «κυανόλευκων», Γιώργο Κοσμάτο.

Το περιβάλλον για τον Ανδρέα Μαύρο είναι γνώριμο, αφού έχει αγωνιστεί για λογαριασμό της Νίκης Βόλου ενώ έχει υπάρξει και τεχνικός της στο παρελθόν, προτού μετακομίσει στο νησί της Σύρου. Ήδη έχει ξεκινήσει μάλιστα προπονήσεις με τη Νίκη και με όσους παίκτες έχει στη διάθεσή του, ακολουθώντας πρόγραμμα συντήρησης και περιμένει τον σχηματισμό του ρόστερ για την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Ανδρέας Μαύρος είναι άλλωστε ο τεχνικός που «φωτογράφισε» χθες στο άρθρο του το «Magnesiasports». Πέρα από τις διακρίσεις με την ομάδα του ΑΟ Ερμούπολης Σύρου, έχει υπάρξει άμεσος συνεργάτης του Κώστα Μίσα στις εθνικές ομάδες, και το 2009 συμμετείχε στον άθλο της Εθνικής Νέων Ανδρών που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Παράλληλα έχει συνεργαστεί και με τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο στην Εθνική Γυναικών αρκετές φορές.

Πλέον το στοίχημα για τον 48χρονο προπονητή ακούει στο όνομα «Νίκη Βόλου» και στο… επίθετο «Β’ Εθνική». Όλα αυτά στην εποχή του… κορωνοϊού!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.