Με απουσίες η «πρώτη» του μπασκετικού Ολυμπιακού

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη προπόνηση-συνάντηση της μπασκετικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, με το απουσιολόγιο του Φώνη Μαυρομιχάλη να μετρά τέσσερις απουσίες – Δηλώσεις του προπονητή των ερυθρολεύκων.
Συγκεκριμένα, ο λόγος για τους Λουλούδη, Σκαμάγκα, Καραθάνο και Καραρήγα, οι οποίοι δεν παρευρέθησαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς για διάφορους λόγους. Εξάλλου, αυτές οι πρώτες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν, προκειμένου να υπάρξει ένα είδος γνωριμίας ανάμεσα στους καλαθοσφαιριστές και το λεγόμενο “ξεμούδιασμα” των αθλητών, ύστερα από αρκετό καιρό διακοπών.
Συνολικά, σε αυτήν την πρώτη συνάντηση, ήταν παρόντες οι εξής εννιά καλαθοσφαιριστές: Αλεξίου, Καραγεώργος, Παρασκευάς, Αναστασόπουλος, Γεωργίου, Αχριάνης, Καφάσης, Βλασταρίδης, Τσιαπράζης.
Μαυρομιχάλης: “Να τα πάμε καλύτερα από πέρσι”
Προσγειωμένος, παρά τη σημαντική ενίσχυση του ρόστερ του, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο magnesiasports, ο προπονητής των ερυθρολεύκων Φώνης Μαυρομιχάλης, στο πλαίσιο της έναρξης προετοιμασίας της ομάδας του.
Αναλυτικά:
“Καταρχάς, θα ήθελα να γνωρίζετε πως η πρώτη μας συνάντηση είναι σήμερα επισήμως, αλλά η προετοιμασία μας θα ξεκινήσει από την άλλη εβδομάδα. Λείπουν αρκετοί καλαθοσφαιριστές μας, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε επειδή είναι εκτός Βόλου, λόγω διακοπών. Από Δευτέρα, θα είμαστε όλοι εδώ.
Όσον αφορά τη νέα χρονιά, εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και να δούμε ένα ακόμα καλύτερο πρωτάθλημα στην Α1 ΕΣΚΑΘ από πέρσι. Αγωνιστικός στόχος δικός μας είναι να περάσουμε τον περσινό Ολυμπιακό. Να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα από πέρσι”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.