Με δύο αθλητές συμμετείχε η Νίκη Βόλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Διάθλου

Από αριστερά ο Σπύρος Μορφόπουλος, ο Γιάννης Κορώνης, ο Χατζηεφραιμίδης Ιορδάνης και ο Φώτης Μάνος
Την Κυριακή 31 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά Αττικής διεξήχθησαν αγώνες Τριάθλου και συγκεκριμένα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Διάθλου (5χλμ τρέξιμο-20χλμ Ποδηλασία-2.5 χλμ τρέξιμο) υπό την αιγίδα της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΤΟΕ).
Το τμήμα Τριάθλου της Νίκης Βόλου συμμετείχε με δυο αθλητές, τον Γιάννη Κορώνη και Φώτη Μάνο, με το σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου ν’ αναφέρει: “Οι αθλητές μας στην πρώτη συμμετοχή τους στο αγώνισμα στην κατηγορία Εφήβων επέδειξαν ιδιαίτερα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και κατέλαβαν την 6η και 7η θέση αντίστοιχα.
Σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα αντεπεξήλθαν πλήρως στις απαιτήσεις παρά το γεγονός ότι οι αθλητές ήταν “έξω από τα νερά τους”, καθώς αγωνίστηκαν σε αγώνισμα Τριάθλου που δεν έχει και το κολύμπι αλλά ήταν μια ευκαιρία να αγωνιστούν ενόψει των επόμενων αγώνων και πανελλήνια πρωταθλήματα που θα έχουν και το κολυμβητικό σκέλος στα αγωνίσματα.
Την αποστολή της ομάδας συνόδευσαν ο Έφορος ποδηλασίας Σπύρος Μορφόπουλος και ο Έφορος Τριάθλου Χατζηεφραιμίδης Ιορδάνης.
Η Δ.Ε. του τμήματός Κολύμβησης-Τριάθλου συγχαίρει τα δύο παιδιά για την εξαιρετική εμφάνιση που συνοδεύτηκε με σημαντική βελτίωση στις επιδόσεις και εύχεται καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.