Με επιτυχία το σεμινάριο προπονητών της ΕΣΚΑΘ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο προπονητών καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσε η ΕΟΚ σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΘ το Σάββατο 24/2 στο κλειστό «Ι. Πατάκης» στην Νίκαια Λάρισας.

Πάνω από 100 προπονητές απ’ όλη την Θεσσαλία έδωσαν το παρών με σκοπό να ενημερωθούν από τον Υπεύθυνο του Αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ κo Νίκο Σταυρόπουλο, παλαιό αθλητή του ΓΣ Λάρισας (μεταξύ άλλων), τους προπονητές Κώστα Παπαδόπουλο και Γιάννη Καλαμπόκη καθώς επίσης και τον γυμναστή των μικρών Εθνικών Ομάδων Νίκο Παπαβασιλείου για τις γενικές και τεχνικές κατευθύνσεις του Αναπτυξιακού Προγράμματος  της ΕΟΚ για τις ηλικίες Κ12-Κ14-Κ16-Κ18.

Ο κ. Σταυρόπουλος δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος για την μεγάλη συμμετοχή των προπονητών στο σεμινάριο καθώς όπως είπε η Θεσσαλία έχει μεγάλη παράδοση στην ανάδειξη ταλέντων, με μεγαλύτερο παράδειγμα τον Βασίλη Σπανούλη που πλέον βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας Ανδρών.

Όπως τονίζεται τέλος, το Δ.Σ της ΕΣΚΑΘ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ερυθρό Σταυρό Λάρισας για την υγειονομική κάλυψη του σεμιναρίου, τον Δήμο Κιλελέρ για την παραχώρηση του γηπέδου καθώς επίσης και το Σωματείο Νίκαια 2012 για την συμβολή του στην εύρυθμη διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.