Με Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στις Μπαχάμες η Εθνική Μπάσκετ

Το τρίτο κατά σειρά φιλικό ματς στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το εναρκτήριο τζάμπολ του Προολυμπιακού Τουρνουά μπάσκετ στο ΣΕΦ (2-7/7) δίνει η Εθνική Ανδρών, σήμερα Πέμπτη (27/6, 20:00) απέναντι στις Μπαχάμες, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμούς προπονήσεων και ν’ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο σούπερ σταρ των Μπακς είχε πυρετό και δεν αγωνίστηκε κόντρα στο Μαυροβούνιο, αλλά την Τετάρτη (26/6) μετέβη στο ΣΕΦ και συμμετείχε στην προπόνηση. Το παιχνίδι απέναντι στις Μπαχάμες θα αποτελέσει «πρόβα τζενεράλε» για την εθνική, πριν τον πρώτο αγώνα της στο Προολυμπιακό Τουρνουά, ο οποίος είναι προγραμματισμένος, για την Τετάρτη (3/7, 21:00) με τη Δομινικανή Δημοκρατία, στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Σπανούλης, θα δει, λοιπόν για τελευταία φορά τους παίκτες που ανταποκρίθηκαν στις κλήσεις του κατά την προεπιλογή σε αγωνιστικό ρυθμό και βέβαια, όπως αναμένεται, μετά το τέλος του Τουρνουά «Ακρόπολις» θα ανακοινώσει τις τελευταίες αποχωρήσεις.

Οι Μπαχάμες, δεύτερη αντίπαλος και τελευταία της εθνικής στο Τουρνουά «Ακρόπολις» βρίσκεται στο ΣΕΦ, έχοντας τρεις ΝΒΑers μαζί της. Συγκεκριμένα, στο Φάληρο βρίσκονται ο ΝτιΆντρε Έιτον των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, ο Μπάντι Χιλντ των Φιλαδέλφεια 76ερ και ο Έρικ Γκόρντον των Φίνιξ Σανς. Στο Προολυμπιακό της Βαλένθια, οι Μπαχάμες αντιμετωπίζουν στην πρώτη φάση τη Φινλανδία και την Πολωνία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.