Με κεκτημένη ταχύτητα ο Κένταυρος Αγριάς, νίκη 34-23 στη Λαμία

Δεν άντεξαν οι Αμφικτύονες απέναντι στους Βολιώτες

Με κεκτημένη ταχύτητα πέρασε και από τη Λαμία η ομάδα handball του Κενταύρου Αγριάς. Αυτή την φορά θύμα του έπεσαν οι Αμφικτύονες. Σε ένα παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες οι νεαροί παίκτες του Κενταύρου κατάφεραν και ζευγάρωσαν τις νίκες τους στον 1ο Όμιλο (Α Υποόμιλος) της Β’ Εθνικής.

Μια νίκη που δεν κατάφεραν να πανηγυρίσει η ομάδα της Μαγνησίας διότι επισκιάστηκε από τον τραυματισμό στον γόνατο του αρχηγού της Παναγιώτη Μησιρλίδη. Η κατάσταση του οποίου θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες με την ευχή να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατόν στη φυσική του θέση. Στο αγωνιστικό μέρος οι παίκτες των Θοδωρή Παπαδόπουλου και της Εύης Πασσιά κατάφεραν να ξεπεράσουν τον τραυματισμό του αρχηγού στην αρχή του αγώνα και παίζοντας καταπληκτική άμυνα περιόρισαν τους γηπεδούχους στα 6 τέρματα στο α ημίχρονο. Η κόρνα της γραμματείας βρήκε τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 6-15.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να περιορίσουν τα επιθετικά ατού του Κενταύρου παίζοντας μια ιδιαίτερα επιθετική άμυνα. Η τακτική τους όμως δεν απέδωσε καρπούς αφού οι παίκτες του Κενταύρου βρήκαν τις απαραίτητες λύσεις έτσι όπως δείχνει και η διακύμανση του σκορ μέχρι και το 50’ λεπτό (17-31). Στο τελευταίο δεκάλεπτο πραγματοποιήθηκαν αρκετές αλλαγές από τους φιλοξενούμενους, το ενδιαφέρον ατόνισε και το παιχνίδι έληξε με σκορ 23-34.

Η επιστροφή του τερματοφύλακα Γρηγόρη Γκαμώτσου κάτω από τα δοκάρια ήταν καθοριστική. Ο Λαζάρου(9) με τους Χιώτη(7) και Πάσχο(7)  κατάφεραν να διασπάσουν την πολλές φορές ιδιαίτερα σκληρή άμυνα των γηπεδούχων ενώ και ο νεαρός Άγγελος Καλαποδάς(2) δήλωσε παρών σε άμυνα και επίθεση όταν χρειάστηκε.

Η ομάδα του Κενταύρου δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις το επόμενο σαββατοκύριακο και θα έχει δύο εβδομάδες να προετοιμαστεί για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, με αντίπαλο την ΑΕ Χαλανδρίου.

Τα πεντάλεπτα: 0-2, 1-5, 3-7, 4-8, 5-10, 6-15, 11-19, 12-24, 13-29, 17-31, 19-34, 23-34.

Η ομάδα του Κενταύρου Άγριάς αγωνίστηκε με τους:  Γκαμώτσο, Χανιά, Αντωνιάδης 1, Καλαποδά 2, Μιχαλόπουλο, Λαζαρίδη, Λαζάρου 9, Χαλκιά, Μακρή 5, Χιώτη 7, Πάσχο 7, Καρανάσιος 2, Λαγδό,  Ελευθεριάδη, Μησιρλίδη 1 και Παπαδόπουλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.