Με λυτρωτή τον Αλεξανδρόπουλο στο 96′ πέρασε ο Ολυμπιακός

Ο πανηγυρισμός του Αλεξανδρόπουλου μετά το 1-1

Με γκολάρα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο 96′, με τον ίδιο να πιέζει και να κλέβει αρχικά την μπάλα, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο τελικό 1-1 την Γκενκ και μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα «εξασφάλισε» την παρουσία του στους ομίλους του Conference League.

Παράλληλα, η ομάδα του Μαρτίνεθ θα διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League εναντίον της σέρβικης Τσουκαρίτσκι.

Η Γκενκ, που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχε πάρει προβάδισμα με πέναλτι από το 30′ του Πέιντσιλ, ο οποίος σκόραρε με τη δεύτερη προσπάθεια, αφού δόθηκε επανάληψη μετά την αρχική απόκρουση του Πασχαλάκη.

Οι Πειραιώτες, που δυσκολεύτηκαν πολύ στο Βέλγιο, μετά την αποβολή του Πέιντσιλ στο 65’ (για κλοτσιά πάνω στον Κίνι) ανέβασαν τις γραμμές τους και έφτασαν στη λύτρωση στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μελανό σημείο η αποβολή του Ροντινέι στο τέλος, με τον Βραζιλιάνο μπακ να χάνει το πρώτο ματς με τους Σέρβους.

ΓΚΕΝΚ: Βαντερβούρντ, Κουέστα, Μουχάμεντ, ΜακΚένζι, Μουνιόθ, Ελ Κχανούς, Χροσόβσκι (90+7′ Αροκονταρέ), Καγέμπε, Σορ (89′ Μπαάχ), Παϊντσίλ, Φαντερά (70′ Γκαλάρθα)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ρέτσος, Φρέιρε, Ροντινέι, Κίνι, Καμαρά (80′ Βρουσάι), Ιμπόρα, Μασούρας (67′ Μπιέλ), Καρβάλιο (46′ Αλεξανδρόπουλος), Φορτούνης, Ελ Κααμπί (67′ Ελ Αραμπί).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.