Με οδηγό τον πρώτο γύρο η Νίκη Βόλου

Ακολουθώντας την παράδοση, διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες μαζί με τα δικά τους πρόσωπα το … τσίκνισαν το βράδυ της Πέμπτης (8/2) στο Πανθεσσαλικό στον χώρο έξω από τα γραφεία της ομάδας. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ν.Π.Σ. Βόλος στη Νεάπολη ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή, με την τεχνική ηγεσία να πιστεύει στο θετικό αποτέλεσμα και να μεταδίδει αυτήν την πίστη και στους παίκτες για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Η βολιώτικη ομάδα, όπως στον πρώτο γύρο κατάφερε το πρώτο αγωνιστικό πάντα χτύπημα στο εκ Πιερίας ορμώμενο σωματείο, υποχρεώνοντάς το να υποστεί την πρώτη και μοναδική ήττα ως τώρα, και τώρα θέλει και μπορεί να το οδηγήσει στην πρώτη του απώλεια μέσα στην έδρα του, όπου μετρά μόνο νίκες.

Τα 50 γκολ που έχει πετύχει ο Ν.Π.Σ. Βόλος είναι σίγουρα ενδεικτικά για την πολύ μεγάλη δυναμική της μεσοεπιθετικής γραμμής της ομάδας του Φεράντο, η οποία κερδίζει τα παιχνίδια από την επίθεση και έχει αμιγώς επιθετικό πνεύμα. Ωστόσο, δεν έχει μάθει να παίζει άμυνα κι αυτό φάνηκε την περασμένη αγωνιστική μέσα στη Θήβα, όταν κόντρα στην τοπική ομάδα, που την πίεσε, φάνηκαν τα κενά που έχει στα μετόπισθεν.

Στη Νίκη ξέρουν ότι οφείλουν να συγκεντρωθούν στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό που πρέπει να αποφευχθεί σε κάθε περίπτωση είναι να προκληθεί από διάφορες προκλητικές και στοχευμένες ανακοινώσες εκνευρισμός στον κόσμο της ομάδας, που είναι σίγουρο ότι διψά να δει το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά πρέπει να σεβαστεί τις αποφάσεις και να μην πλησιάσει στο γήπεδο, γιατί κάποιοι θα θελήσουν αυτό να το εκμεταλλευτούν, για να κάνουν ζημιά στην ομάδα. Πάντως, σίγουρα το να σχολιάζει ο Δήμος Βόλου κάποια γεγονότα απαντώντας εξ ονόματος της νέας ξενόφερτης ομάδας, χωρίς να μένει στις φθορές σε δημοτική περιουσία, αλλα προχωρώντας και σε άλλα σχόλια, σίγουρα ηχεί πολύ παράξενα στα αυτιά όλων των μελών της νικιώτικης οικογένειας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.