Με πολύ αυστηρό πέναλτι πήρε διπλό στην Καλαμάτα η Καλλιθέα (video)

Φάση από τοματς Καλαμάτα-Καλλιθέα

Με ένα πάρα πολύ αυστηρό πέναλτι η Καλλιθέα έφυγε με το διπλό και σκορ 0-1 από την Καλαμάτα απέναντι στην τοπική ομάδα και απέκτησε διαφορά τριών βαθμών από τα Χανιά, που έκαναν ρεπό, στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ στον 2ο όμιλο της Σούπερ Λιγκ
Η Καλλιθέα είχε δοκάρι με τον Ντεμέτριους στο 38’ και επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Ματίγια στο 41’, που πέρασε λίγο άουτ. Στο 59’ τελικά ο Ματίγια ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Κυνηγόπουλος από τον Κωνσταντινόπουλο, για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.
Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και η Καλλιθέα κλείνει τον πρώτο γύρο των πλέι οφ στην κορυφή με 31 βαθμούς έναντι 28 των Χανίων.
Στο γήπεδο της Νεάπολης Ιωνικός και Ηλιούπολη, σε ματς από το οποίο δεν έλειψε η ένταση, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2. Αυτό το αποτέλεσμα δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες, που πλέον έμειναν στο -7 (Ιωνικός) και στο -6 (Ηλιούπολη) από την κορυφή.
Ο Ιωνικός προηγήθηκε στο 34′ με τον Ηρακλειώτη επιθετικό Πέτρο Γιακουμάκη, για να φέρει… τούμπα το ματς η Ηλιούπολη με παίκτες που σκόραραν και κόντρα στα Χανιά (61′ Μπουσάι και 66′ πέν. Παντελίδης). Τον βαθμό για τον Ιωνικό έσωσε στο 84′ ο Ντάουντα.
Αποτελέσματα (5η)
Καλαμάτα-Καλλιθέα 0-1
(59′ πέν. Ματίγια)
Ιωνικός-Ηλιούπολη 2-2
(34′ Γιακουμάκης, 84′ Ντάουντ-61′ Μπουσάι, 66′ πέν. Παντελίδης)
Ρεπό: Χανιά
Βαθμολογία
1.Καλλιθέα (4) 31
………………………………….
2.Χανιά (4) 28
3.Ηλιούπολη (4) 25
4.Ιωνικός (4) 24
5.Καλαμάτα (4) 19
Επόμενη (6η)
Κυριακή 21/4
Χανιά-Ιωνικός
Καλλιθέα-Ηλιούπολη
Ρεπό: Καλαμάτα
Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα Καλαμάτα-Καλλιθέα



Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.