Με ψυχολογία στα ύψη ενόψει του ματς με τον αήττητο εκτός έδρας Οικονόμο

Στη Νίκη φυσικά η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά το μεγάλο διπλό και μάλιστα με ανατροπή στον Αλμυρό επί της τοπικής ομάδας, καθώς οποιαδήποτε απώλεια αν όχι  καταστροφική ήταν ικανή να προκαλέσει μεγάλους τριγμούς.

Φυσικά, πολλά εύσημα πρέπει να αποδοθούν σε έναν «στρατιώτη» της Νίκης, τον Κώστα Γρηγοριάδη, ο οποίος οδήγησε ως υπηρεσιακός τεχνικός σε μία κομβικής σημασίας επιτυχία τους κυανόλευκους και έχοντας καθοριστική συμβολή σ’ αυτό με την αλλαγή του συστήματος σε 3-5-2 και το ρίσκο που παίρνει με την είσοδο του Αναστασίου, ο οποίος δημιούργησε το δεύτερο και νικητήριο τέρμα.

Η Νίκη πήρε λοιπόν έναν «τελικό» και με πολύ μεγαλύτερη ηρεμία και αυτοπεποίθηση ετοιμάζεται υπό τις οδηγίες του Ράτκο Ντόστανιτς αυτή τη φορά για την εντός έδρας μάχη με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, που δεν έχει χάσει ακόμη σε τέσσερις εκτός έδρας αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, έχοντας τρεις ισοπαλίες και μία νίκη. Επομένως, είναι ματς με τη δική του δυσκολία για τους κυανόλευκους, που επιβάλλεται να σπάσουν το αήττητο της λαρισινής ομάδας μακριά από το σπίτι της και να συνεχίσουν με ένα ακόμη τρίποντο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.