Μεγάλη νίκη για Παναθηναϊκό, 1-0 τη Μαρσέιγ

Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, καθώς οι «πράσινοι» επικράτησαν με 1-0 της Μαρσέιγ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και αύξησαν τις πιθανότητες πρόκρισης.

Στο 83’ οι γηπεδούχοι, που ήταν συνολικά καλύτεροι, πέτυχαν το νικητήριο τέρμα, έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή στο 65’ του Κοντογκμπιά.

Το γκολ προήλθε από υπέροχη συνεργασία των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Κλεϊνχέισελερ να σπάει στον Ιωαννίδη και αυτός να δίνει πάρε-βάλε πάσα στον Μπερνάρντ, που με άψογο τελείωμα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και αποδείχθηκε η χρυσή αλλαγή του Γιοβάνοβιτς, ο οποίος χαρακτήρισε στη δήλωσή του φυσιολογικό το αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Mπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (79’ Μλαντένοβιτς), Πέρεθ, Βιλένα (78’ Τσέριν), Τζούριτσιτς (71’ Μπερνάντ), Μαντσίνι, Βέρμπιτς (58’ Κλάινχέισλερ), Σπόραρ (72’ Ιωαννίδης)

ΜΑΡΣΕΪΓ (Μαρθελίνιο): Πάου Λόπες, Κλος, Ζιγκό, Μπαλέρντι, Λόντι, Κοντογκμπιά, Βερετού (86’ Γκεντουζί), Σαρ (75’ Χαρίτ), Εντιαγέ (75’ Μουγκέ), Ουναχί (67’ Ρονγκιέρ), Ομπαμεγιάνγκ (85’ Εμπεμπά)

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.