Μεγάλη Τετάρτη με σκεπτικισμό στον Ολυμπιακό Βόλου…

Ενώ διαρρέεται ότι οι επενδυτές έστειλαν υπογεγραμμένο το συμφωνητικό με τον ΑΣ

Η ήττα από την Καστοριά ήταν καταδικαστική για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής να εξανεμίζονται, ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση της Μεγάλης Τετάρτης με τον ΑΟ Χανιώτης εκτός έδρας.

Από τη μία επικρατεί σκεπτικισμός… Ωστόσο την ίδια στιγμή αναμένεται να ξεκαθαρίσει και τι ακολουθεί με τους περιβόητους επενδυτές, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη., Αυτό που διαρρέεται όμως είναι ότι οι επενδυτές συμφώνησαν με το ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Ολυμπιακό Βόλου και το έχουν στείλει ήδη στα μέλη του ΔΣ του συλλόγου.

Όπως αξίζει να υπενθυμιστεί, οι επενδυτές θέλουν ν’ αναλάβουν καθήκοντα επισήμως από την 1η Μαΐου και μετά, με το συμφωνητικό να πρέπει να περάσει βέβαια και από τη ΓΣ του συλλόγου.

Οι διαιτητές

Η ΚΕΔ ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές της αναμέτρησης της Μεγάλης Τετάρτης, με τον Ιωάννη Γκαϊτατζή της ΕΠΣ Αθηνών να διεθύνει τον αγώνα ΑΟ Χανιώτης-Ολυμπιακός Βόλου.

Μαζί του ορίστηκαν ως βοηθοί οι Παύλος Μποίτσιος από τη Δράμα και Βαγγέλης Αναστασίου από τις Σέρρες. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Περικλής Βασιλειάδης από την ΕΠΣ Πέλλας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.