Mετά τον Αμπασκάλ ποιος;

Σενάρια ακόμη και για μονιμοποίηση του Κώστα Μπράτσου στον πάγκο του ΝΠΣ Βόλος

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΝΠΣ Βόλος, κάτι που μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε, αφού τα πρώτα σημάδια είχαν κάνει ήδη την εμφάνισή τους μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, ενώ αυτή από τον Παναιτωλικό ήταν όπως φάνηκε η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής. Αλλά το ερώτημα ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του παραμένει…

Ο Αμπασκάλ μπορεί να πολυδιαφημίστηκε στην αρχή του πρωταθλήματος, με τα πρώτα θετικά αποτελέσματα, αλλά ήρθαν πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες στη σειρά που έφεραν την έξοδό του από τον ΝΠΣ Βόλος, όπως ανακοινώθηκε μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Την ίδια στιγμή τίποτε δεν έχει γίνει γνωστό για τον αντικαταστάτη του, πέρα από ένα δημοσίευμα που κάνει λόγο για μονιμοποίηση του Κώστα  Μπράτσου!

Ήδη από την περσινή χρονιά όταν ο Άνχελ Λόπεθ αποτέλεσε παρελθόν, ο ΝΠΣ Βόλος ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του Κώστα Μπράτσου. Μάλιστα το δημοσίευμα του sdna.gr αναφέρει ότι αυτή η εξέλιξη μπορεί να έρθει στο προσκήνιο εάν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα εκτός έδρας για τη 13η αγωνιστική η ομάδα πάρει θετικό αποτέλεσμα…

Νίνης: «Στόχος τα πλέι οφ»

Tα αρνητικά αποτελέσματα στις επτά τελευταίες αγωνιστικές πάντως δεν έχουν στερήσει το δικαίωμα στην ελπίδα για τον ΝΠΣ Βόλος, αφού ο στόχος της εξάδας δεν έχει απομακρυνθεί, και σ’ αυτό αναφέρθηκε και ο παίκτης της ομάδας Σωτήρης Νίνης, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας Αρχής.

«Θεωρώ ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα που παίζει καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο και σίγουρα έχει τις δυνατότητες να πει στα play off. Όμως για να πετύχουμε το στόχο αυτό, θα πρέπει να αποκτήσουμε διάρκεια στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες» τόνισε ο Νίνης και συμπλήρωσε: «Στόχος είναι να μπούμε στην εξάδα και να φτάσουμε ψηλά και στο κύπελλο Ελλάδος. Αυτούς τους στόχους θέσαμε από την αρχή της χρονιάς και δεν έχουν αλλάξει».

Ο ΝΠΣ Βόλος είναι αυτήν τη στιγμή στην 8η θέση της βαθμολογίας και έχει 14 βαθμούς, ενώ στην έβδομη βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννενα με 16 και Παναθηναϊκός και Άρης με 17 είναι μία θέση πιο πάνω.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.