Μεταγραφικά σενάρια με Ζαρόπουλο για τον Ολυμπιακό Βόλου

Mε τον Περικλή Αμανατίδη να παρουσιάζεται ως προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον, την ερχόμενη Τετάρτη, τα μεταγραφικά βρίσκονται πλέον στο προσκήνιο για τους  «ερυθρόλευκους».

Έτσι, με δεδομένη την αποχώρηση Γιδόπουλου για ομάδα της Γερμανίας, είναι σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός Βόλου αναζητά μεταξύ άλλων τερματοφύλακα. Η έλευση του Περικλή Αμανατίδη στον Βόλο εξάλλου φέρνει στο προσκήνιο δημοσιεύματα για διάφορους παίκτες που λέγεται ότι αποτελούν μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού Βόλου, έχοντας συνεργαστεί στα Τρίκαλα με τον έμπειρο προπονητή.

Το πρώτο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο ήταν αυτό του Παντελή Ριζογιάννη, με τον έμπειρο παίκτη να έχει συνεργαστεί και στον Ολυμπιακό Βόλου με τον Περικλή Αμανατίδη, ενώ πριν από λίγες ημέρες έγινε η επαναπροσέγγιση με τα Τρίκαλα, που του κατέθεσαν εκ νέου προσφορά για ανανέωση της συνεργασίας τους. Από την άλλη, το δεύτερο όνομα που αναφέρουν δημοσιεύματα είναι αυττό του τερματοφύλακα Μιχάλη Ζαρόπουλου, που έκλεισε την αγωνιστική περίοδο ως βασικός στα Τρίκαλα. Όπως για τον Ριζογιάννη, έτσι και για τον Ζαρόπουλο αναφέρεται ότι έχει στη διάθεσή του πρόταση ανανέωσης από την ομάδα των Τρικάλων.

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου αναζητά τους συνεργάτες του Περικλή Αμανατίδη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Έτσι, στο προσκήνιο ήρθε το όνομα του γυμναστή Φάνη Τζατζάκη, με τον οποίο συνεργάστηκε στα Τρίκαλα ο Περικλής Αμανατίδης. Όσον αφορά τον  προπονητή τερματοφυλάκων, Γιάννη Ζαλαώρα, ενώ ήταν με τον ίδιο προπονητή τόσο στον Ολυμπιακό Βόλου όσο και στα Τρίκαλα, προσφάτως συμφώνησε και συνεχίζει την καριέρα του στη Λαμία, που αποτελεί και την ομάδα του τόπου καταγωγής του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.