Μία ανανέωση και μία μεταγραφή για την ΑΕ 2002

Απέκτησε Δ. Σαράφογλου, ανανέωσε με Κ. Βέργο

Σε μία ανανέωση και μία ακόμα μεταγραφή, την τέταρτη στη σειρά, ανακοινώνει η ΑΕ 2002, η οποία συνεχίζει να ενισχύεται και να δίνει πολλές λύσεις τη νέα σεζόν στον προπονητή της, Νίκο Σπυριδάκη. Ο Σύλλογος των Καλών Νερών απέκτησε τον 21χρονο μέσο Δημήτρη Σαράφογλου, ενώ έγινε ανανέωση συνεργασίας με τον Κυριάκο Βέργο, αμυντικό χαφ. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις έχουν ως εξής:
Η ανανέωση με τον Κ. Βέργο
«Σε ακόμα μία σημαντική ανανέωση προχώρησε ο σύλλογος μας. Ο Κυριάκος Βέργος, ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια. Ένας εξαιρετικός χαρακτήρας αλλά και ένα δυναμικό αμυντικό χαφ που με την δύναμη του και την διορατικότητα του στο παιχνίδι είναι αυτός που βοηθάει και ανασταλτικά αλλά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας. Με μεγάλη μας χαρά του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με χαρές και επιτυχίες».
Η μεταγραφή του Δ. Σαράφογλου
«Στην τέταρτη προσθήκη προχώρησε η ομάδα μας. Πρόκειται για τον 21 χρονών μέσο Δημήτρη Σαράφογλου. Ο Δημήτρης έχει αγωνιστεί στης Arsenal soccer school, Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, Πιερικό, Νέα Τραπεζούντα, Αγία Άννα και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Ο Δημήτρης αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας στον χώρο του κέντρου. Με την σειρά μας σαν Δ.Σ να του ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.