Mία νίκη για την οριστική παραμονή της Αγριάς

Τον Αχέροντα Καναλακίου υποδέχονται οι «κιτρινόμαυροι»

Η σημαντική νίκη στην έδρα του ΓΣ Αμπελώνα έδωσε φτερά παραμονής στην ομάδα μπάσκετ της Αγριάς, θέλοντας να είναι παρούσα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Ωστόσο για το… τυπικό του όλου θέματος, οι παίκτες των Γκουγκουτούδη-Στρατίκη θέλουν αύριο Τετάρτη στις 17:00 να επικρατήσουν και σε βάρος του Αχέροντα Καναλακίου.

Πρόκειται για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής, με την ομάδα της Αγριάς να υποδέχεται αυτή του Καναλακίου Πρεβέζης, έχοντας ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Αχέρων μπορεί να είχε επικρατήσει (74-67) αλλά το αποτέλεσμα είχε κριθεί στις λεπτομέρειες, με την ομάδα της Αγριάς να παλεύει για τη νίκη και τότε. Αν λάβει κανείς υπόψη ότι η Αγριά αγωνίστηκε απέναντι στον ΓΣ Αμπελώνα με απόντες τους Σούλκο, Σκαμάγκα και Κουρατίδη, τότε μπορεί να βγάλει το συμπέρασμα ότι έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει, πόσο μάλλον στην έδρα της.

Άλλωστε, όπως αναφέρει και η Αγριά στα social media: «Οι δύο ομάδες είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα παλέψουν για να παραμείνουν εκεί». Γι’ αυτό και τονίζει ότι περιμένει τον κόσμο στο κλειστό της περιοχής, με βάσει και τα ισχύοντα που προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Xρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.