Μόνο ο καιρός φοβίζει τον Ολυμπιακό Βόλου

Κρατά σε αναμονή τους ερυθρόλευκους μία πιθανή χιονόπτωση

Ισχυρή πιθανότητα χιονόπτωσης υπάρχει μέσα στο Σαββατοκύριακο στην πόλη της Καρδίτσας, κάτι που κρατά σε αναμονή τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 15.00 για την 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στην προτελευταία εκτός έδρας δοκιμασία του στο φετινό πρωτάθλημα (διαιτητής ο Σιδηρόπουλος από την Πέλλα).

Οι ερυθρόλευκοι με την ψυχολογία στα ύψη μετά το 2-0 επί της Νίκης και την ανάκτηση της κορυφής, που σημαίνει ότι πλέον όλα εξαρτώνται από τα δικά τους αποτελέσματα, φιλοξενούνται στο ΔΑΚ Καρδίτσας από μία ομάδα που βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και η οποία καίγεται για βαθμούς, αφού είναι στο μείον τέσσερα από την 8η θέση, που χαρίζει τη σωτηρία. Ωστόσο, αυτό που τους απασχολεί είναι πρώτον αν θα γίνει τελικά το ματς και δεύτερον σε τι κατάσταση θα είναι ο αγωνιστικός χώρος, καθώς χθες στη γειτονική πόλη έβρεχε και θα είναι σίγουρα βαρύς, με τις πιθανότητες να γίνει μία «λασπομαχία» να είναι μεγάλες, αν τελικά διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η πίστη για κάλυψη των κενών που αφήνουν οι δύο απουσίες των τιμωρημένων Ναζίμ (αποβλήθηκε με δύο κίτρινες στο βολιώτικο ντέρμπι) και Ζγκούρι (αντίκρισε την τέταρτη κίτρινη κάρτα) είναι δεδομένη, αφού το ρόστερ έχει πολλές και ισάξιες λύσεις, ενώ διάχυτη είναι η αισιοδοξία για ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα. Έτσι η μοναδική ανησυχία είναι οι καιρικές και γηπεδικές συνθήκες.

Ο Απόλλωνας στηρίζεται στην έδρα του μέχρι στιγμής, αφού από τους 21 πόντους που έχει πάρει, οι 17 ήταν στο σπίτι του, όπου έχει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες από Στυλίδα, Θησέα και Νίκη.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου επιθυμεί να πετύχει την έκτη συνεχόμενη νίκη του, με την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη να έχει αντιδράσει ιδανικά μέχρι τώρα μετά την ήττα από τα Μετέωρα και να γίνεται και πάλι αφεντικό στον 4ο όμιλο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.