Mπακαδήμα: «Αλλαγή της καταστροφικής αναδιάρθρωσης»

Η βουλευτής (Β’ Πειραιά) του ΜέΡΑ25, Φωτεινή Μπακαδήμα θα καταθέσει, αύριο (17/9), τροπολογία στη Βουλή για την αναδιάρθρωση της Β κατηγορίας του ποδοσφαίρου, με την ενοποίηση της Super League 2 και της Football League.

Με ανάρτησή της στο facebook η Φωτεινή Μπακαδήμα, αναφέρει:

«Προχωρώντας τις παρεμβάσεις μας, με γνώμονα το καλό του ποδοσφαίρου, καταθέτουμε την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα συζήτησης στην Ολομέλεια του αθλητικού νομοσχεδίου, τροπολογία για την αναδιάρθρωση της Β’ κατηγορίας και ενοποίηση των Super League 2 –Football League.

Με την τροπολογία αυτή στοχεύουμε στη δημιουργία πλαισίου για συλλογική εργασία, με ένα αξιόπιστο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας, που θα είναι γεωγραφικά αντιπροσωπευτικό και θα λειτουργεί επιχειρηματικά υγιώς, σπάζοντας το ολιγοπώλιο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και δομώντας ένα λειτουργικό πλαίσιο πλήρους ανταγωνισμού.

Η αλλαγή της καταστροφικής αναδιάρθρωσης Βασιλειάδη είναι αίτημα της πλειοψηφίας των ομάδων των Super League 2 – Football League.

Το ΜέΡΑ25 αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως είναι η φωνή όλων στη Βουλή, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία κατάθεσης της συγκεκριμένης τροπολογίας, καλώντας τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ Λευτέρη Αυγενάκη να δράσει αρμοδίως, αλλά και τους υπόλοιπους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να στηρίξουν το αίτημα, που είναι αίτημα μεγάλης μερίδας των πολιτών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.