Μπέος για ΝΠΣ: “Απέτυχα και φεύγω”

Παραδέχθηκε ότι η εκ Πύδνας Κίτρους προερχόμενη ομάδα δεν έχει λόγο ύπαρξης

Στην τηλεόραση του Astra TV ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, ομολόγησε την αποτυχία του σε ό,τι αφορά τον εκ Πύδνας Κίτρους προερχόμενο ΝΠΣ Βόλος, τονίζοντας ότι δεν αγκαλιάστηκε από τον κόσμο, με τα εισιτήρια στους αγώνες του ειδικά φέτος να είναι αποκαρδιωτικά και να εκθέτουν συνολικά την ομάδα, που δεν έχει λόγο ύπαρξης στη Σούπερ Λιγκ, αλλά και γενικότερα.

Αυτό παραδέχθηκε και ο δήμαρχος Βόλου, δηλώνοντας: “Ο κόσμος δεν αγάπησε αυτή την ομάδα, δεν την αγκάλιασε, με αποτέλεσμα να πηγαίνουν στο γήπεδο 200-300 άτομα τα οποία έκοβαν εισιτήριο. Για ποιον λόγο να συνεχίσει αυτή η ομάδα;”.

Παράλληλα, ανέφερε πως ο ίδιος τελείωσε το καλοκαίρι, γιατί κουράστηκε και επεσήμανε ότι, αν υπάρχει κάτι υγιές για ν’ αναλάβει τη διοίκηση “σας την χαρίζω. Αν δεν υπάρχει, έκλεισε, δεν θα βάλουμε σε ταλαιπωρία τον κόσμο, ούτε θα βάλουμε σε περιπέτεια κοσμάκη να δουλεύει και να μένει απλήρωτος ή να δουλεύει τζάμπα. Δεν υπάρχει συγχώνευση. Υπάρχει συνέχιση της ιστορίας του Βόλου. Και ας βάλουν μετά ονομασία Ολυμπιακός, Νίκη, Τρίκαλα, ό,τι θέλουν”.

Ακόμη υπογράμμισε ότι σκοπός του ΝΠΣ Βόλος ήταν να ενώσει κι όχι να διχάσει, αλλά φυσικά δεν έπεισε κανέναν, αφού ήταν ανηλεής ο πόλεμος που έκανε και στη Νίκη και στον Ολυμπιακό Βόλου, συμπληρώνοντας για τις δύο μεγάλες ιστορικές και λαοφιλείς ομάδες της πόλης: «Η μια ομάδα είναι στο Α’ τοπικό, στην πλήρη απαξίωση και μιζέρια. Η άλλη ομάδα έχει βρει ένα κορόιδο από την Αγγλία που του τραβάνε κάποια χρήματα για να λειτουργήσει, δίχως όμως να έχει στόχους η ομάδα, για να κάνουν τους παράγοντες και να τους έχουν 3-4 μήνες απλήρωτους. Αφού θέλετε αυτό, χαλάλι σας».

Όσο για τις προσπάθειες να δώσει τον ΝΠΣ Βόλος σε αξιόπιστους επιχειρηματίες δήλωσε: “Τα τελευταία τρία χρόνια, υπήρχε προσέγγιση και προσπάθεια να μεταβιβαστεί  σε επώνυμους επιχειρηματίες με background, όχι σε ανθρώπους που ψάχνουν τρόπους να… κονομήσουν από το στοίχημα. Δυστυχώς δεν ευδοκίμησε αυτή η προσπάθεια. Λογικό είναι, υπάρχει προσφορά και ζήτηση. Θα κάνουμε μια προσπάθεια η ομάδα να παραμείνει στην Α’ Εθνική, γιατί εκεί της αξίζει να βρίσκεται. Ατυχίες όπως οι καταστροφές του Σεπτέμβρη αλλά και οι εκλογές, δεν μας άφησαν να ασχοληθούμε πολύ, πιστεύω πως θα τα καταφέρει”.

Τέλος, ανέφερε και το ενδεχόμενο διάλυσης του ΝΠΣ Βόλος, που σίγουρα δεν θα στεναχωρούσε κανέναν: “Ασχετα με το σε ποια κατηγορία θα βρίσκεται, αν δε βρεθεί σοβαρός επενδυτής για να την οδηγήσει σε επιτυχίες, θα διαλυθεί η ομάδα. Και το θέμα δεν είναι οικονομικό. Αν ο επιχειρηματίας αυτός είναι σοβαρός, έχει έρθει για να επενδύσει επιχειρηματικά στην πόλη, δεν υπάρχει αντίτιμο, τη χαρίζω! Το λέω επίσημα και δεσμεύομαι, εμένα ο λόγος μου είναι συμβόλαιο.

Ο Βόλος δεν είναι αντικείμενο… κονόμας. Αν υπάρξει σοβαρός άνθρωπος, οι μετοχές πάνε κατευθείαν σε αυτόν”.

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.