Μπράτσος: «Το ποδόσφαιρο κάποια στιγμή σου δίνει ότι σου παίρνει»

Απογοητευμένος ο Κρις Κόουλμαν

Ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος Κώστας Μπράτσος ήταν χαρούμενος με τη νίκη που πέτυχε η ομάδα του κόντρα στον Ατρόμητο, χάρη στην οποία είναι πολύ κοντά πλέον στα πλέι οs, καθώς θεωρεί ότι η ομάδα του μετά από καιρό πήρε αυτό που δικαιούταν.

Αναλυτικά όπως δήλωσε ο Κώστας Μπράτσος στην COSMOTE TV για το ματς: «Ήταν μια δίκαιη νίκη γιατί είχαμε τον ρυθμό του αγώνα, ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, φαινόταν ότι όποιος θα βάλει ένα γκολ αυτός θα έχει και τα ηνία του αγώνα, ευτυχήσαμε και βάλαμε εμείς το γκολ. Στη συνέχεια είχε μία υπεροχή ο Ατρόμητος χωρίς όμως να κινδυνεύουμε και από τη στιγμή που δεχθήκαμε ένα γκολ από μία στατική φάση, έπεσε η ψυχολογία μας, μας έβαλαν μέσα στην περιοχή μας».

Για το ότι η ομάδα πήρε τη νίκη στο τέλος σε σημείο που δεν «κυνηγούσε» το γκολ: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές χάσαμε παιχνίδια χωρίς να το περιμένουμε και τώρα μας το δίνει πίσω. Το είχα ξαναπεί και στο παρελθόν, ότι το ποδόσφαιρο ότι στο παίρνει κάποια στιγμή θα στο δώσει κι εμείς αυτό περιμέναμε τη δική μας στιγμή να μας δώσει αυτό που δικαιούμαστε και σαν ομάδα σήμερα πήραμε αυτό που δικαιούμαστε. Μπορεί να μην παίξαμε το ποδόσφαιρο που δείχνουμε αλλά φανταστείτε πόσο έντονα θέλαμε αυτό το παιχνίδι για να μπορέσουμε να κάνουμε τις ελεύθερες ενέργειες που θέλαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο». Για το πόσο κοντά είναι η ομάδα στα πλέι οφ ανέφερε: «Θα το δείξει η επόμενη αγωνιστική, αυτή τη στιγμή κρατάμε μεγάλο μέρος της τύχης στα χέρια μας».

Κόουλμαν: «Χάθηκε ο στόχος των πλέι οφ»

Ο Κρις Κόουλμαν ήταν απογοητευμένος μετά την ήττα από τον Βόλο, καθώς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο στόχος των playoffs έχει χαθεί για τον Ατρόμητο. Παράλληλα τόνισε ότι ήταν απογοητευμένος για την επιθετική λειτουργία της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κρις Κόουλμαν στην COSMOTE TV: «Ναι, πιστεύουμε πως χάθηκε ο στόχος των playoffs. Στον πρώτο γύρο τους κάναμε δώρο τα δυο γκολ, σήμερα επίσης το ίδιο. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε».

Για τον λόγο που είναι απογοητευμένος: «Πιο πολύ θα έλεγα είμαι απογοητευμένος από την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Πέρα από ένα 20λεπτο που σκοράραμε και πιέσαμε για την ανατροπή ήμασταν κακοί».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.