Να δώσει συνέχεια και αξία στο τρίποντο με Ν.Π.Σ. θέλει η Νίκη Βόλου

Να δώσει συνέχεια στη μεγάλη επιτυχία επί του Βόλου Ν.Π.Σ. με 1-0 και παράλληλα αξία στο σπουδαίο αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής θα επιδιώξει στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας η Νίκη την Κυριακή στις 15.00 απέναντι στον νεοφώτιστο Αμβρυσσέα Διστόμου, που έχει συλλέξει ως τώρα 10 βαθμούς και στο κυανόλευκο στρατόπεδο μόνο ως αμελητέα ποσότητα δεν τον αντιμετωπίζουν.

Όμως, υπάρχει πίστη, πως αν η Νίκη είναι σοβαρή κι αυτή που πρέπει και οι παίκτες της παρουσιάσουν το ίδιο πάθος με τον Ν.Π.Σ. Βόλος, τότε δε θα έχει πρόβλημα να φύγει με το διπλό την Κυριακή απέναντι στον νεοφώτιστο γηπεδούχο.

Οι κυανόλευκοι προετοιμάστηκαν με ηρεμία κα ανεβασμένη ψυχολογία για ένα παιχνίδι, στο οποίο οφείλουν να πάνε να παίξουν επιθετικά και να εμπεδώσουν την κυριαρχία τους, αλλάζοντας αγωνιστικό στυλ σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Φεράντο.

Ο Τζιώρας ακόμη και για ψυχολογικούς λόγους, έχοντας και τον ρόλο του ηγέτη μέσα κι έξω από το γήπεδο, θα είναι, όπως όλα δείχνουν στην αποστολή, και από κει και πέρα είναι προτιμότερο να λείψει από ένα ακόμη παιχνίδι, ώστε να είναι έτοιμος με τον Ολυμπιακό Βόλου, παρά να ρισκάρει μία γρήγορη επιστροφή.

Φυσικά, απών θα είναι ο Κροάτης Μπάιριτς, που θα εκτίσει τη μία αγωνιστική που είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του με δύο κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Ν.Π.Σ., και θα είναι διαθέσιμος στο μεγάλο βολιώτικο ντέρμπι.

Ένα πιθανό σχήμα είναι με τον Θεολόγη κάτω από τα δοκάρια, τους Γενιτσαρίδη, Δημολιό, Μωυσίδη και Καρτσαμπά στην άμυνα, Βέργο, Ντόλγκι και Μέτσε στον άξονα της μεσαίας γραμμής, Ιορδανίδη και Γιάκοβλεφ στα άκρα και στην κορυφή τον Γαρυφαλλόπουλο.

Από την άλλη, η ομάδα του Ηλία Λιόντου, που πρώτη φορά κοουτσάρει σε εθνική κατηγορία και ξεκίνησε μετά την απόλυση Σκούνα στο τέλος του Σεπτέμβρη ως υπηρεσιακός, αλλά έχει ήδη καθίσει σε έξι ματς στον πάγκο των νεοφώτιστων, ανακοίνωσε και δύο τελευταίες μεταγραφές.

Η πρώτη μάλιστα αφορά παίκτη που είχε δοκιμάσει η Νίκη το καλοκαίρι σε φιλικό στην Κερασιά με τον Διγενή Νεοχωρίου και δεν είναι άλλος από τον 21χρονο στόπερ Θωμά Γιαλαμίδη, ενώ ο δεύτερος είναι ο 22χρονος Παναγιώτης Μανιδάκης, που παίζει ως επιθετικός.

Γενικώς, ο Αμβρυσσέας δείχνει ομάδα που έχει αμυντικά κενά, τα οποία καλείται να εκμεταλλευτεί η Νίκη. Αυτό αποδείχθηκε και στον τελευταίο αγώνα με τη Θήβα, που δέχθηκε τέσσερα τέρματα, ενώ οι αδυναμίες του φάνηκαν και στην εντός έδρας ήττα με τον Ρήγα Φεραίο με 1-2.

Ο βραχύσωμος Βραζιλιάνος επιθετικός χαφ Μάρκος Ντος Σάντος, που έπαιζε πέρσι στη Δόξα Δράμας και έχει μεγάλη θητεία στα ελληνικά γήπεδα τα τελευταία έξι χρόνια σε Β’ και Γ’ Εθνικη, αγωνιζόμενος και τρεις φορές στη Σούπερ Λιγκ με την Καλλονή, είναι ο ποιοτικότερος παίκτης του αντιπάλου της Νίκης, έχοντας παίξει σε όλα τα ματς μέχρι στιγμής και έχοντας πετύχει τρία γκολ.

Ο Αλβανός Κέβιν Χύζι στον χώρο της μεσαίας γραμμής είναι ακόμη μία ποιοτική μονάδα, προερχόμενος από τον ΟΦΗ, ενώ στο ρόστερ ανήκει και έχει πέντε συμμετοχές ως τώρα ο πολύπειρος Πάβλι Βαγγέλι.

Σε ό,τι αφορά την άμυνα, εκεί υπάρχουν ο υψηλόσωμος αλλά βαρύς Βάιος Στούμπος, 31 ετών, που ήταν πέρσι στην Πύδνα και είχε ένα μικρό πέρασμα στα 22 του από τη Νίκη, και ο γνωστός Πιερ Καλαγκάνης, που συμπλήρωσε τα 35 και έχει θητεία σε ουκ ολίγες ομάδες της Β’ και της Γ’ Εθνικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.