Να ολοκληρώσει την υπέρβαση στο Βελοντρόμ θέλει ο Παναθηναϊκός

Στιγμιότυπο από την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Βελοντρόμ

Ο Παναθηναϊκός παίζει (22.00, Cosmote Sport 1) για την πρόκριση απέναντι στη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ έχοντας ως παρακαταθήκη το 1-0 της Λεωφόρου.

Η μεγάλη εμφάνιση της περασμένης Τετάρτης (9/8) στο «Απόστολος Νικολαΐδης», έδωσε στον Παναθηναϊκό ένα έστω και μικρό προβάδισμα απέναντι στη Μαρσέιγ στη μάχη για το «εισιτήριο» των play off του Champions League και απόψε οι πράσινοι θέλουν να ολοκληρώσουν τη μεγάλη, αγωνιστική υπέρβασή τους με ένα αποτέλεσμα στο «Βελοντρόμ» που θα τους χαρίσει τη μεγάλη πρόκριση.

Σαφώς και η αποστολή του «τριφυλλιού» δεν είναι εύκολη. Οι Γάλλοι παραμένουν το μεγάλο φαβορί στη σειρά, έχοντας ένα άκρως ποιοτικό (και πανάκριβο) ρόστερ και μεγαλύτερη εμπειρία από τέτοιου είδους αγώνες.

Όμως από την άλλη πλευρά κι ο Παναθηναϊκός απέδειξε στον πρώτο αγώνα τους τη Λεωφόρο πως δεν έχει τίποτε να φοβηθεί απέναντι στη Μαρσέιγ, που έχει μεν πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όμως ακόμη δεν έχει φτάσει το βαθμό της ομοιογένειας που θέλει ο προπονητής της Μαρθελίνο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν πρόκειται να αλλάξει πολλά πράγματα όσον αφορά τη διάταξη, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού, ο οποίος στο «Βελοντρόμ» δεν έχει σκοπό να κλειστεί πίσω, αλλά θα προσπαθήσει να πάρει την μπάλα στα πόδια του και να πιέσει ψηλά.

Δεδομένου ότι στο πρώτο ματς ο Γιοβάνοβιτς αιφνιδίασε με τρεις σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα, δεν αποκλείεται να πράξει κάτι ανάλογο και στο Βελοντρόμ. Δεδομένη είναι η παρουσία του Μπρινιόλι στο τέρμα και των Χουάνκαρ, Γεντβάι και Μάγκνουσον στην άμυνα, ενώ παίζεται μια θέση μεταξύ Βαγιαννίδη και Κώτσιρα στα δεξιά.

Ο Ρουμπέν είναι σίγουρος στον άξονα, όπως και ο Βιλένα, ενώ βασικός θα είναι και ο Τζούριτσιτς. Από εκεί και πέρα, θέση διεκδικούν οι Μπερνάρ ή Βέρμπιτς, Παλάσιος ή Μαντσίνι και Σπόραρ ή Ιωαννίδης, με τον Σλοβένο να έχει τον πρώτο λόγο έχοντας σκοράρει τρία γκολ σε τρεις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις εφέτος.

Στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ μετέχουν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα και Βέρμπιτς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Άγγλος Μάικλ Όλιβερ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.