Νέα νίκη για τον Βόλος 2004, 4-0 απέναντι στις Νεφέλες Κατερίνης

Μια ακόμη νίκη με σκορ 0-4 πέτυχε η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών του Βόλος 2004, στο χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι της με τις Νεφέλες Κατερίνης, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής. Με τη νίκη αυτή η βολιώτικη ομάδα έφτασε τους 27 βαθμούς και συνεχίζει να βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας του ομίλου.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο από την έντονη βροχή που είχε προηγηθεί. Αυτό όμως δεν πτόησε τις παίκτριες της βολιώτικης ομάδας να επιβάλλουν από την αρχή μέχρι το τέλος το ρυθμό τους. Αποτέλεσμα ήταν η ομάδα να πετύχει στο 1ο μέρος 4 γκολ και να κλειδώσει έτσι τους 3 βαθμούς.

Στο 2ο ημίχρονο ο Βόλος 2004 έριξε τους ρυθμούς του, και παρά το ότι βρέθηκε πολλές φορές σε πλεονεκτική θέση για να διευρύνει το σκορ, δεν κατάφερε να πετύχει άλλο γκολ. Να σημειωθεί ότι περιόρισε τόσο πολύ την αντίπαλη ομάδα που δεν κατάφερε να δημιουργήσει καμία απειλητική στιγμή προς την εστία του Βόλος 2004.

Έτσι, οι Βολιώτισσες προηγήθηκαν στο 13’ με κοντινό σουτ της Βέτσικα, μετά από φάουλ της Ζήγρα και ασθενή απόκρουση της τερματοφύλακα. Στο 20’ έγινε το 0-2 με συρτό ωραίο σουτ της Νέννε από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 23’ έγινε το 0-3 με δυνατό σουτ της Ζήγρα έξω από την αντίπαλη μεγάλη περιοχή. Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε μόλις στο 43’ με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ της Ζντράβκοβιτς.

Το επόμενο παιχνίδι για τον Βόλος 2004 είναι εντός έδρας με αντίπαλο τον Κιλκισιακό στις 13 Μαρτίου, την μοναδική ομάδα που έχει επικρατήσει σε βάρος του συνόλου της Έλενας Κουσκούνη στο φετινό πρωτάθλημα.

Απέναντι στις Νεφέλες αγωνίστηκαν οι Τσιλίκα, Κυριάκου, Καρακάνα, Ιωακειμίδου, Βέτσικα, Παπαδοπούλου, Ζήγρα, Κέκου, Γκέκα, Νέννε, Ζντράβκοβιτς (75’ Νάνου).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.