Νέα σύγκρουση χωρίς όρια Κούγια-Μπέου

Με σκληρές εκφράσεις και βαριά φρασεολογία

Μία νέα σύγκρουση ανάμεσα σε Αλέξη Κούγια και Αχιλλέα Μπέο σημειώνεται τα τελευταία 24ωρα, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ να εκδίδει συνεχόμενες προσωπικές δηλώσεις κατά συγκεκριμένου προσώπου, και σε κάποιες από αυτές κάνει αναφορά και στον Δήμαρχο Βόλου.
Για παράδειγμα σε χθεσινή προσωπική δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει ότι: «δυστυχώς και με την συμμετοχή και μίας Εισαγγελέως που δεν θέλω να αναφέρω το όνομα της και η οποία μου έχει ζητήσει συγγνώμη, εσύ, ο Πατέρας και ο Μπέος προσπαθήσατε να με καταστρέψετε και ηθικά και επαγγελματικά, κατασκευάζοντας την κατηγορία εις βάρος μου για την δήθεν παράνομη χρησιμοποίηση των δύο cd που μου είχε δώσει ο υποκλοπέας Πατέρας, ενώ εγώ ουδέποτε τα χρησιμοποίησα, αλλά τα είχα παραδώσει από την πρώτη στιγμή στην προϊσταμένη Εισαγγελίας Αθηνών, εξαίρετη Εισαγγελέα κ. Ελένη Ράικου». (Δείτε όλη την ανακοίνωση ΕΔΩ).

«Διαβάζοντας, διαχρονικά, τις ανακοινώσεις του Αλέκου του Κούγια όλοι συμφωνούν ότι χρήζουν ψυχιατρικής διερεύνησης. Εμφανιζόμενος πότε ως η ενσάρκωση του θεσμού της Δικαιοσύνης και πότε ως θύμα – Κοκκινοσκουφίτσα που πηγαίνοντας από τη Λάρισα στην καλή γιαγιά στον Πειραιά τον κυνηγούν όλοι οι κακοί λύκοι, στα ενδιάμεσα βουνά και δάση, συνεχίζει τα ατέλειωτα, παραληρηματικού χαρακτήρα, αφηγήματα. Αλέκο μπορεί να αυτοπαρουσιάζεσαι σαν έγκριτος νομικός, αλλά έχεις το ακαταλόγιστο. Αφού πλέον μόνος σου τα γράφεις και μόνος σου τα διαβάζεις…» ήταν η απάντηση του Δημάρχου Βόλου μέσω των social media.

H απάντηση από τον Αλέξη Κούγια δεν άργησε να έρθει, αφού σε νέα δήλωσή του υποστηρίζει μεταξύ άλλων για μία ακόμη φορά ότι χάρη στον ίδιο ο Δήμαρχος Βόλου εξασφάλισε την ελευθερία του, συμπληρώνοντας ότι υπήρχε συμφωνία ότι να βρεθεί ο Αχιλλέας Μπέος ως μάρτυρας σε δικαστήριο, καθώς και ότι αυτή η συμφωνία έγινε ενώπιον μαρτύρων. Ωστόσο υποστηρίζει ότι δεν τηρήθηκε η συμφωνία αυτή, σημειώνοντας ότι: «Για 3 χρόνια και δεν έρχεται στο δικαστήριο για να γίνει το δικαστήριο αυτό, αφού αυτός είναι ο μοναδικός μάρτυρας, και όχι μόνο αυτό, κάνει ψευτομαγκιές με χαρακτηρισμούς, όπως ο σημερινός, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά αυτό που λένε όλοι όσοι τον έχουν γνωρίσει στη ζωή του, ότι ο μεγαλύτερος αγνώμων στον πλανήτη λέγεται Αχιλλέας Μπέος».

Ο Αλέξης Κούγιας, αφού χρησιμοποιεί αρκετές εκφράσεις κάνει και ιδιαίτερη αναφορά στις σχέσεις του Δημάρχου Βόλου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Νίκο Πατέρα και τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ απευθυνόμενος στο πρόσωπο το οποίο είναι παραλήπτης της προσωπικής δήλωσης σημειώνει: «Εγώ περιμένω από εσένα μία μήνυση μία αγωγή, γιατί την τελευταία φορά που σας πήγα στο δικαστήριο εσένα και τον Μπέο βγήκε μια απόφαση να μου πληρώσετε 25.000 ευρώ» (Δείτε την έτερη ανακοίνωση ΕΔΩ).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.