Νεάπολη όπως και πέρυσι για Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη

Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του «Magnesiasports» στο θέμα της έδρας της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου, και ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με το γήπεδο της Νεάπολης (δείτε ΕΔΩ), για να έρθει και το έτερο δημοσίευμα του «Magnesiasports» στη συνέχεια με δηλώσεις του Αλέξη Παπακωνσταντίνου σχετικά με το ίδιο θέμα (δείτε ΕΔΩ).

Για το ίδιο θέμα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 9.86» και στην εκπομπή «Classico» o πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σωτήρης Μαυρονάσιος, κάνοντας γνωστό ότι η Νεάπολη θα είναι και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η έδρα των «ερυθρόλευκων» και ήδη έχουν γίνει κινήσεις για τη συντήρηση. «Πέρσι είχαμε μία άριστη συνεργασία με τον Δήμο για την παραχώρηση του γηπέδου της Νεάπολης και έχουμε ακόμα. Είχαμε μία επαφή με τον κο Ζέρβα και ξεκινήσαμε με τη σύμφωνα γνώμη τις εργασίες και τη συντήρηση και απομένουν τα διαδικαστικά. Ό,τι κάναμε πέρσι, το ίδιο θα κάνουμε και φέτος με τις εγγυητικές μας για να έχουμε πάλι την έδρα της Νεάπολης» δήλωσε μεταξύ άλλων, επισημαίνοντας ότι και η πλευρά της Νίκης Βόλου κλήθηκε στη συνάντηση αλλά δεν μπόρεσε να δώσει κάποιος το «παρών», αλλά και ότι υπάρχει πρόταση να γίνει από κοινού η ανάληψη της συντήρησης. Ακόμη όμως και αν δεν γίνει αυτό, ο κ. Μαυρονάσιος σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα αναλάβει αν χρειαστεί από μόνος του τη συντήρηση.

Σε επικοινωνία πάντως του «Magnesiasports» με τον κο Μαυρονάσιο, ο πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου διευκρίνισε μετά από σχετική ερώτηση ότι η συντήρηση αφορά τον χλοοτάπητα και τον αγωνιστικό χώρο και όχι φυσικά όλο το οικοδόμημα του γηπέδου, ειδικά από τη στιγμή που τα τρέχοντα δεδομένα δείχνουν ότι δεν προβλέπεται παρουσία κόσμου στα πρώτα παιχνίδια της νέας χρονιάς λόγω κορωνοϊού. «Η συντήρηση αφορά το αθλητικό κομμάτι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ενώ επιβεβαίωσε ότι η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου, όχι όμως στη Νεάπολη αλλά στο ΕΑΚ Βόλου, κάτι που ζητήθηκε για εκείνη την ημέρα όπως συμπλήρωσε από τον Δήμο και ανέφερε ότι η απάντηση ήταν θετική. «Θέλουμε να το κάνουμε και για γούρι, όπως το είχαμε κάνει και τη χρονιά που πήραμε την κατηγορία, και ευχαριστούμε τον Δήμο για την παραχώρηση για την πρώτη μας συγκέντρωση» σημείωσε ο Σωτήρης Μαυρονάσιος, ενώ κανείς δεν θέλει σίγουρα να δει εικόνες ανάλογες με εκείνες της περιόδου 2018-19 που διοίκηση, παίκτες και φίλαθλοι βρέθηκαν στο πλακόστρωτο έξω από τη φυσική έδρα της ομάδας, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα εισόδου…

Από εκεί και πέρα, στη ραδιοφωνική εκπομπή, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφέρθηκε και στο προπονητικό κέντρο, κάνοντας γνωστό ότι έχουν γίνει περαιτέρω κινήσεις με μελέτη ώστε να μπει στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» από τη νέα χρονιά για περισσότερη βελτίωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.