Νέες αθλητικές εκδηλώσεις σε Μαγνησία και Σποράδες

Mε τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Έντεκα συνολικά νέες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώνονται το επόμενο διάστημα στην Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων με την στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Σε ότι αφορά τον Αθλητισμό οι εκδηλώσεις είναι οι εξής:

-9η Ιππική Συνάντηση Ελευθεροχωρίου, (Ελευθεροχώρι, 28-30 Απριλίου 2023) με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και τον Δήμο Ρήγα Φεραίου. Το κοινό, ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά, θα έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει από κοντά τα άλογα ιππασίας, τις δεξιότητές τους, να ενημερωθεί για τις ανάγκες και τη φροντίδα τους, να κάνει βόλτες με αυτά εξερευνώντας τα αξιοθέατα της περιοχής, ενώ οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με παραδοσιακό γλέντι και χορούς στην πλατεία του χωριού.

-15η Πανελλήνια Επίδειξη Αερομοντέλων τον Μάιο του 2023 εντός της αεροπορικής βάσης της 111 Π.Μ στη Ν. Αγχίαλο, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και την Αεραθλητική Ένωση Μαγνησίας.

-Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος «Κένταυρος, τον Ιούνιο του 2023 με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και τον Αθλητικό Όμιλο Αγριάς Μαγνησίας «ΑΘΛΟΣ». Πρόκειται για αγώνα ορεινού τρεξίματος σε τρεις κατηγορίες, 43 χλμ, 23 χλμ, και 5 χλμ.

-Ιστορικό Ράλι Πηλίου 2023, τον Ιούνιο του 2023 με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων και τον Σύλλογο «Φίλοι Ιστορικού Οχήματος». Η εκδήλωση απευθύνεται σε κατόχους κλασσικών αυτοκινήτων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και σε όλους όσοι θέλουν να δουν από κοντά τα ιστορικά αυτοκίνητα σε κάθε τόπο από όπου το ράλι κάνει στάση, αλλά και διέρχεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.