Νέες επιτυχίες για τις αμαζόνες του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ..

Στον 1ο διασυλλογικό αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας Βορείου Ελλάδος, που διεξήχθη το Σάββατο 22/4, συμμετείχαν οι αθλήτριες του ομίλου. Την πρώτη θέση και το κύπελλο πήρε η Λ. Κουτρομάνου με τον ίππο Τόνυ στην κατηγορία Α6 με μια εξαιρετική διαδρομή και πολύ καλές κριτικές. Στον ίδιο αγώνα άλλη μια αθλήτρια του ομίλου, η Ε. Αργυράκου, με πολύ βελτιωμένη παρουσία κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην Α6 και την τρίτη θέση στην κατηγορία Α3.

Την επόμενη ημέρα τις εξετάσεις Άδειας Ικανότητας Αθλητού πέρασε με επιτυχία και πολύ δυναμική παρουσία η Ν. Παπαζήση, η οποία ανήκει πλέον και επίσημα στην ομάδα εμποδίων του ομίλου. Στον αγώνα που ακολούθησε συμμετείχε με πολύ καλές διαδρομές η Ν. Τσούνη με τον ίππο Κόντορ, η οποία έχει ανοδική πορεία τους τελευταίους μήνες, συμμετέχοντας σε όλο και υψηλότερες κατηγορίες εμποδίων.

Και οι δυο ομάδες του ομίλου προετοιμάζονται με τη βοήθεια και στήριξη της προπονήτριας Α. Ανετοπούλου για τη συμμετοχή τους στους αγώνες που θα γίνουν στο Ολυμπιακό Κέντρο στις αρχές Ιουνίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.