Νέες συμμετοχές σε αγώνες για τον ΣΔΥ Βόλου

Με 27 αθλητές έτρεξε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στον 8ο Αχίλλειο Άθλο στα Φάρσαλα με τη διάκριση να έρχεται για τη νέα δρομέα του συλλόγου, Δήμητρα Πουλούλη.

Συγκεκριμένα, έτρεξε τον πρώτο της αγώνα σε οποιαδήποτε απόσταση, και τερμάτισε 2η στη γενική κατάταξη γυναικών στα 5.200 μέτρα με χρόνο 24’24. Ο Ζήσης Τσουρέλης αναδείχθηκε 3ος στη γενική κατάταξη στον Ημιμαραθώνιο, ενώ στις ηλικιακές τους κατηγορίες στην ίδια απόσταση οι Πέτρος Γεωργούλας, ο Κώστας Τσεκερίδης και η Χριστίνα Χατζηγιαννίδου ήταν 1οι, οι Κώστας Σκοτίδης, Ηλίας Νόλης, Γιώργος Καλαντζής 2οι.

Συνολικά από τον ΣΔΥ Βόλου έτρεξαν στον Ημιμαραθώνιο 22 δρομείς και στα 5.200 μέτρα άλλοι πέντε.

Την ίδια ημέρα στο Όρος της Φθιώτιδας Οίτη έγινε ο Hercules Marathon 2021, και 10 trail runners του συλλόγου έτρεξαν στις 3 αποστάσεις, εκ των οποίων οι 5 στον σκληροτράχηλο Μαραθώνιο των 42,3 χιλιομέτρων. Μεγάλη ήταν η διάκριση για τη Μάρθα Ξηροφώτου που ανέβηκε στη 2η θέση στο βάθρο της γενικής κατάταξης γυναικών, ενώ ο Χρήστος Αγνουσιώτης επίσης είχε σημαντική επιτυχία παίρνοντας την 5η θέση, ενώ στην κατηγορία ήταν 2ος.

Ακόμη πιο επίπονος αγώνας ήταν το Serres Ultra Trail (S.U.T) που έγινε το Σάββατο 25/9 σε διαδρομή 86 χιλιομέτρων, και τεράστια ήταν η επιτυχία του Φιλάρετου Μπούκη που τερμάτισε νικητής του αγώνα με χρόνο 9 ώρες 52:48, έχοντας διαφορά από τον δεύτερο αθλητή, 2 ώρες παρά 7 λεπτά.

Το 4ο Olympic Day Run GREECE έγινε στη Θεσσαλονίκη, με τον Μιχάλη Σαράντη (gym lab running team) να τερματίζει 3ος στη γενική κατάταξη στα 5χλμ με 17’14.

Το 1ο Arta city trail έγινε στην πόλη της Ηπείρου, και ο Στέργιος Κουσκουρίδας τερμάτισε 11ος με 28’46 τα 5χλμ, ενώ στην κατηγορία αναδείχθηκε 2ος.

Δράση υπήρξε και στον 9ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο Λιβαδειάς, και 12η στην κατάταξη των γυναικών στα 10 χιλιόμετρα τερμάτισε η Έλλη Τασιά με χρόνο 1 ώρα 11:47.

Στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης έγινε το «Oraiokastro Triathlon and Duathlon», και νικητής στην κατηγορία 50+ ετών στον ορεινό αγώνα τριάθλου (750 μέτρα κολύμβηση στην πισίνα, 20χλμ mountain bike, 7χλμ trail run) αναδείχθηκε ο Δημήτρης Σταθούρος, ενώ 5ος στους 30-39 ετών ο Γιώργος Σταθούρος. Στον παράλληλο ορεινό αγώνα 11 χιλιομέτρων ο Λευτέρης Χουρδάκης αναδείχθηκε μεγάλος νικητής με χρόνο 52’52, ενώ ο Ντίνος Πεταλωτής τερμάτισε 17ος με χρόνο 1 ώρα 34:27.

Στο ποδήλατο, νικητής στην κατηγορία Master στην Ανάβαση Καστανιάς στη Φθιώτιδα, τερμάτισε ο Γιάννης Κλόκας συνεχίζοντας το μεγάλο σερί επιτυχιών.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.