Νέο «ραντεβού» στο Π. Μαγουλάς για τελικές αποφάσεις  

Στο τέλος της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ Νίκη στο Π. Μαγουλάς ο Βασίλης Βενέτης έδωσε ραντεβού στους μετόχους, ευχόμενος να είναι πολύ περισσότεροι, σε μία νέα γενική συνέλευση στο τέλος Μαΐου ή τις αρχές Ιουνίου, κι αφού παραδέχτηκε ότι πρέπει να λειτουργήσει καλύτερα επικοινωνιακά η ΠΑΕ, ώστε να μάθουν όλοι οι μέτοχοι για τη διεξαγωγή της νέας Γ.Σ.

Ο κ. Βενέτης τόνισε ότι, αν βρεθούν άτομα να πλαισιώσουν τη διοίκηση είναι ευπρόσδεκτοι και πως δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι οικονομικά δυνατοί, ενώ από το σώμα των μετόχων είχε ακουστεί προηγουμένως η άποψη και για «συμπαίκτες» στο οικονομικό επίπεδο, με τον ίδιο τον Βασίλη Βενέτη να εκφράζει την αμφιβολία του αν το 1 εκ. ευρώ που βάζει κάθε χρόνο ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου είναι αρκετό, για να διεκδικήσει η ομάδα την άνοδο, καθώς άλλες ομάδες μπορούν να φτάσουν το μπάτζετ τους και στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Στη νέα Γ.Σ. ο Βασίλης Βενέτης ζήτησε να είναι ο Ερασιτέχνης και να παρθεί απόφαση για πιο συγκεκριμένα πράγματα. Βέβαια, χθες το παρών έδωσε ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης, που αναρωτήθηκε αν η συγκυριακή κατάσταση (σ.σ. με τα προβλήματα που δημιουργεί η δημοτική αρχή) είναι η προϋπόθεση μίας επένδυσης, για να αλλάξει αυτό που ξεκίνησε στο γήπεδο ή είναι καλύτερο να διεκδικηθεί κάτι για τους επίσημους αγώνες και να τρέξει και το υπόλοιπο πρότζεκτ για το Π. Μαγουλάς.

Πάντως, να σημειωθεί ότι η γενική εικόνα στη Γ.Σ. ήταν πως υπήρχε ένα κλίμα μεγάλης στήριξης σε Αλέξη Παπακωνσταντίνου και Βασίλη Βενέτη και επιβράβευσης των προσπαθειών τους.

Τέλος, να αναφερθεί ότι δεν έδωσε το παρών ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέργιος Φάτσης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.