Νίκη με 2-3 επί της Δήμητρας για την Αγία Άννα με δύο γκολ του Τσελεπή

Η βασική ενδεκάδα της Αγίας Άννας στο φιλικό με τη Δήμητρα

Η Αγία Άννα, που θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην  Α’ ΕΠΣΘ τη νέα σεζόν, επικράτησε με 2-3 της Δήμητρας στην Ευξεινούπολη.

Και τα τρία γκολ των νικητών προήλθαν από λάθη των γηπεδούχων και αντίστοιχα κλεψίματα των φιλοξενούμενων. Συγκεκριμένα στο 57’ έκλεψε ο Σέττος και έβγαλε την παράλληλη σέντρα για τον Τσελεπή, που στο πρώτο του ματς, έστω και φιλικό με τη νέα του ομάδα, έκανε το 0-1.

Το 0-2 ήρθε στο 62’. Μετά από λανθασμένη πάσα του Τσιάτσιου, ο Τζοβάρας έγινε αποδέκτης της μπάλας και βγαίνοντας μόνος του πλάσαρε σωστά. Ο Παναγιώτης Βούλγαρης μείωσε με ατομική ενέργεια και εύστοχο τελείωμα σε 1-2, αλλά από νέα λανθασμένη πάσα, αυτή τη φορά του Θωμαΐδη, ο Τσελεπής πέρασε και τον Τίτα και έκανε το 1-3. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Παγώνης με πλασέ στην κίνηση μετά από σέντρα του Μπένου.

Η φιλική νίκη δε δημιουργεί εφησυχασμό στην Αγία Άννα, ενώ η Δήμητρα κρατά το καλό της πρώτο μέρος, στο οποίο σημειωτέον και οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, οι γηπεδούχοι με τον Κλουκουτάρα και οι φιλοξενούμενοι με τον Τζοβάρα.

Για τη Δήμητρα, τέλος, έπαιξαν και δύο υπό δοκιμή παίκτες, ο Λάζογλου από την Αγχίαλο, που είναι 20χρονος στόπερ, και ο Τσιότρας από τη Νίκη Αγκαθιάς Ημαθίας, που είναι μεσοαμυντικός. Και οι δύο θα επαναξιολογηθούν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.