Νίκησε η αγάπη στη θυελλώδη σχέση Κούγια-Μπέου

Από την ακραία απέχθεια και το ... ξύλο πέρασαν στη συμφιλίωση οι δύο άνδρες

Από την «ακραία απέχθεια» Κούγια για Μπέο κατά πρόσφατη δήλωσή του και την καταγγελία ότι τον είχε χτυπήσει στη Σκιάθο και πως στη συνέχεια τον ακινητοποίησαν δύο μπράβοι του δημάρχου Βόλου τον Αύγουστο του 2021, περάσαμε στη συμφιλίωση και τη νομική εκπροσώπηση του πρώην προέδρου του ΝΠΣ Βόλος στην υπόθεση Τετέι από τον διακεκριμένο νομικό.

Τελικά το ρητό «η αγάπη πάντα νικά» αποδεικνύεται στη σχέση Κούγια-Μπέου, που εδώ και χρόνια ήταν κάκιστη, αλλά φαίνεται πως όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Αλέξης Κούγιας δήλωνε για τον Μπέο στην εκπομπή «Πρωινό»: «Απεχθάνομαι την προσωπικότητα Μπέου ακραία. Βρίσκομαι σε δικαστήρια μαζί του πάρα πολλά χρόνια και γι’ αυτά που κάνει στο ποδόσφαιρο και γενικότερα είμαι έκπληκτος πώς ένα υψηλού επιπέδου εκλογικό σώμα όπως είναι του Βόλου τον εκλέγει για τρίτη φορά δήμαρχο. Υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι που τον αποθέωσαν που σημαίνει ότι έχουν τις ίδιες απόψεις», ενώ σε ερώτηση για το αν ο Αχιλλέας Μπέος κινδυνεύει να χάσει το αξίωμα του δημάρχου, εξαιτίας των όσων δήλωσε (σ.σ. οι γνωστές ομοφοβικές δηλώσεις), ο Αλέξης Κούγιας: «Αν διερευνηθεί και προκύψει ότι έχουν διαπραχθεί αδικήματα για συγκεκριμένη ποινική δίωξη, θα ξεκινήσει η διαδικασία. Θα πρέπει να καταδικαστεί αμετάκλητα και στους τρεις βαθμούς. Αν τελικά κριθεί αμετάκλητα ότι διέπραξε τα αδικήματα αυτά, ναι, κινδυνεύει να χάσει το αξίωμά του».

Σε ό,τι αφορά το επεισόδιο στη Σκιάθο πριν δυόμισι χρόνια είχε καταγγείλει πως υπήρξε θύμα άνανδρης επίθεσης από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος με τη συνοδεία δύο μπράβων τον χτύπησε στο κεφάλι στη Σκιάθο: «Από πίσω άνανδρα και χωρίς να τον αντιληφθώ με κτύπησε στο κεφάλι αυτό το «γνωστό» σε όλη την ελληνική κοινωνία και στο ελληνικό ποδόσφαιρο «άτομο» που έχει δυσφημίσει οτιδήποτε με το οποίο έχει έρθει σε επαφή.

Μαζί του για να μην έχω τη δυνατότητα να αντιδράσω είχε δύο φουσκωτούς μπράβους, οι οποίοι με ακινητοποίησαν μπροστά στα μάτια έντρομων οικογενειών που ήταν εκεί με τα παιδιά τους. Συγχρόνως με εξύβριζε με χυδαίες εκφράσεις και με συκοφαντούσε ότι δεν είμαι δικηγόρος, αλλά είμαι ρουφιάνος της αστυνομίας.

Αμέσως μετά με εκβίασε λέγοντάς μου ότι, αν ξανακάνω ανακοίνωση, όπου και να βρίσκομαι θα με βρίσκει μαζί με τους μπράβους του και θα με κτυπούν. Αμέσως μετά απομακρύνθηκε τρέχοντας τόσο αυτός, όσο και οι σύνοδοί του. Σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο ο ίδιος ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Σκιάθου κ. Γρηγόριος Ακρίβος με πέντε αστυνομικούς και δύο περιπολικά, αλλά ο Μπέος και οι δύο μπράβοι που ήταν μαζί του είχαν εξαφανιστεί.

Στο γραφείο μου έχουμε όλα τα στοιχεία γι’ αυτή τη βρωμερή υπόθεση. Εις βάρος του Αχιλλέα Μπέου εκτός των ως άνω ενεργειών, θα προσφύγω και ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ώστε να ελεγχθεί πώς το συγκεκριμένο πρόσωπο με εισόδημα 2000€ τον μήνα, όσος είναι ο μισθός του, όπως ο ίδιος ισχυρίσθηκε με μάρτυρες στο Πρωτοδικείο Αθηνών για να μην πληρώσει διατροφή στη γυναίκα του, μπορεί να είναι ιδιοκτήτης και να συντηρεί την Πύδνα Κίτρους Βόλος, η οποία δεν έχει καθόλου έσοδα, αφού έχει 50 εισιτήρια σε κάθε αγώνα, ώστε να διερευνηθεί από ποια χρήματα χρηματοδοτείται αυτή η ΠΑΕ».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Βόλου είχε απαντήσει στον κορυφαίο ποινικολόγο μέσω Facebook, όπου μεταξύ άλλων υποστήριζε ότι «δεν χρειάζεται μπράβους, για να ρίξει δυο χαστούκια στον Αλέκο».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.