ΝΠΣ Βόλος: Μετρά επιστροφές ο Γκαγιέγκο

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΝΠΣ Βόλος για ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι, καθώς το σύνολο του Αλμπέρτο Γκαγιέγκο υποδέχεται αύριο στις 17:15 την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League, με τον Ισπανό προπονητή να υπολογίζει σε τρεις επιπλέον παίκτες που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Μπαλογιάννης, Γκουαροτσένα και Μουνίθ δεν είχαν αγωνιστεί στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής, με τους δύο πρώτους να έχουν αποβληθεί στο παιχνίδι κυπέλλου με την ομάδα του Περιστερίου, ενώ ο Μουνίθ είχε συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες.

Από την άλλη, όπως έγινε γνωστό, ο Αουγκούστο Μαξ θα εκτίσει και αυτός ποινή δύο αγωνιστικών στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ εκτός έδρας και Λαμία εντός, για την 21η και 22η αγωνιστική αντίστοιχα.
Όσον αφορά την αναμέτρηση, ο ΝΠΣ Βόλος έχει ένα δύσκολο έργο μπροστά του, και χρειάζεται βαθμούς για ν’ αναπνεύσει βαθμολογικά, καθώς βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης με 22 βαθμούς, έναν λιγότερο από ΑΕΛ και Λαμία. Η ΑΕΚ πάντως έρχεται και αυτή στον Βόλο θέλοντας μόνο το θετικό αποτέλεσμα και τίποτε λιγότερο.

Όσον αφορά την πώληση των εισιτηρίων, αύριο Τετάρτη, ημέρα του αγώνα, τα γραφεία της ΠΑΕ θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 14:00, ενώ από τις 15:00 οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου στην 1η πεζογέφυρα. Στον αγώνα, για λόγους ασφαλείας η είσοδος των φιλάθλων του ΝΠΣ Βόλος θα γίνεται μόνο από την 1η πεζογέφυρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.