Ντομίνγκεθ: Ο κόσμος έκανε το γήπεδο κόλαση-Ο Βεργέτης μας έδωσε νοοτροπία πρωταθλητή

Ο Ισπανός μέσος της Νίκης Βόλου, Χορδάν Ντομίνγκεθ, παραχώρησε συνέντευξη στον υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραγεωργόπουλο, στη φυσική έδρα της ομάδας, το Παντελής Μαγουλάς, το οποίο επισκέφτηκε το Σάββατο μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Ρήγα Στύλα, για να δει από κοντά τα έργα που γίνονται. Το βίντεο με τις δηλώσεις του ανέβηκε στο κανάλι της Νίκης Βόλου στο youtube.

Ο Τζόρνταν, όπως τον φωνάζουν άπαντες στην ομάδα, τόνισε ότι το όνειρό του από μικρός ήταν να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα της Θέλτα στην Α’ Εθνική, που είναι και η ομάδα της πατρίδας του, του Βίγο, ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς στην Ισπανία υπάρχουν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές, αλλά και πολλές ευκαιρίες για την καριέρα του καθενός.

Αναφέρθηκε ακόμη στην εμπειρία του σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Φινλανδίας μένοντας ευχαριστημένος από το πέρασμά του εκεί, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την πρόταση που του έκανε η Νίκη, την οποία συζήτησε με την οικογένειά του και την αποδέχθηκε. Αρχικά περίμενε λιγότερη ποιότητα στη Football League, αλλά πράξη διαπίστωσε ότι είναι ένα πολύ καλό και δυνατό πρωτάθλημα.

Για το Βόλο είπε ότι τον γοήτευσε, καθώς μοιάζει με το Βίγο και έτσι έχει μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα από την παραμονή του στην πόλη και στη Νίκη.

Σημαντική ήταν η δήλωσή του για το Στάικο Βεργέτη, για τον οποίο είπε ότι άλλαξε όλο τους το είναι τους, τη φιλοσοφία τους και πως στα αποδυτήρια ήταν πολύ πιο δεμένοι μ’ αυτόν, καθώς κρατούσε πάντα τις ισορροπίες. Επίσης, συμπλήρωσε ότι τους έδωσε νοοτροπία πρωταθλητή, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι, αν είχε έρθει πιο μπροστά, η ομάδα θα ήταν ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Τον κόσμο της Νίκης ο Ντομίνγκεθ τον χαρακτήρισε πολύ θερμό και πως δημιούργησε στα εντός έδρας ματς φανταστική ατμόσφαιρα, που πολλές φορές γινόταν και “κόλαση”, ενώ επεσήμανε ότι σε μεγαλύτερη κατηγορία και σε ένα άλλο γήπεδο θεωρεί ότι ο κόσμος θα είναι διπλάσιος.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ευχήθηκε να μείνει για χρόνια στην ομάδα και να αγωνίζεται η Νίκη τη νέα σεζόν σε μεγαλύτερη κατηγορία. Υπογράμμισε ότι οι φίλαθλοι στην πατρίδα του και στην Ελλάδα έχουν κοινό σημείο ότι ζουν το ποδόσφαιρο, ενώ για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου δήλωσε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του ζούσαν και ανέπνεαν γι’ αυτά.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης του Ντομίνγκεθ στον Κώστα Καραγεωργόπουλο, με τον τεχνικό διευθυντή της Νίκης, Ρήγα Στύλα, να έχει αναλάβει τη μετάφραση.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.