Ντύνεται με… Play Sports η ομάδα μπάσκετ Ανδρών της Νίκης Βόλου

Με χορηγία από βιομηχανία της Μαγνησίας που θέλει να παραμείνει ανώνυμη

Με νέες εμφανίσεις θα αγωνίζεται φέτος η ομάδα μπάσκετ Ανδρών της Νίκης Βόλου, καθώς η ΔΕ έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία αθλητικών ειδών Play Sports.

Πρόκειται για ελληνική εταιρεία, η οποία έχει την έδρα της στην Πάτρα, και δραστηριοποιείται από το 2015 σε αθλητικό εξοπλισμό,  τροφοδοτώντας μεγάλο αριθμό αθλητικών σωματείων στην Ελλάδα. Πλέον είναι η εταιρεία που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και τη δημιουργία των νέων εμφανίσεων του μπάσκετ ανδρών της Νίκης Βόλου. 

Συγκεκριμένα έχουν σχεδιαστεί δύο διαφορετικές αγωνιστικές εμφανίσεις σύμφωνα με το νέα προκήρυξη της ΕΟΚ,  φόρμες, μπλουζάκια πόλο αποστολής, μπλούζες warm up και σακίδια πλάτης για κάθε αθλητή. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος ανέλαβε μεγάλη βιομηχανία της Μαγνησίας που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση. 

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ευχαριστούν την  εταιρεία καθώς και το Πρόεδρο του Ερασιτέχνη της Νίκης Βόλου Στέργιο Φάτση που συνέβαλε για την επίτευξη της συγκεκριμένης χορηγίας. Οι εμφανίσεις της ομάδας σε συνδυασμό με τους χορηγούς θα παρουσιαστούν σε ανοιχτή συγκέντρωση μέσα στον Σεπτέμβριο» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.