O εκνευρισμός και η συνέχεια για τον ΝΠΣ Βόλος

Μπορεί να έκανε την εν μέρει ανατροπή ο ΝΠΣ Βόλος απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, με το αρχικό 3-0 να γίνεται τελικά 3-3, ωστόσο τα μέλη της ομάδας διατηρούν τον εκνευρισμό τους, καθώς θεωρούν ότι το διαιτητικό σχήμα αδίκησε την προσπάθειά τους, ειδικά από τη στιγμή που δεν έδωσε πέναλτι σε χέρι του Κολ στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης, και ήδη δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ΠΑΕ ετοιμάζεται ν’ ακολουθήσει τη νομική οδό για μία ακόμη φορά.

Ο διαιτητής Κουτσιαύτης αλλά και ο VAR Κοτσάνης βρίσκονται στο στόχαστρο και όπως αναφέρεται η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος ετοιμάζετα να καταθέσει αγωγή σε βάρος τους για διαφυγόντα κέρδη από την αλλοίωση αποτελέσματος. Δεν θα είναι η πρώτη φορά βέβαια που η ΠΑΕ ΝΠΣ σκέφτεται να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση, κάτι που έχει πράξει στο παρελθόν ο Αχιλλέας Μπέος.

«Πίστευα στην ανατροπή. Όλοι γνωρίζουν τη φιλοσοφία μου στα αποδυτήρια, το ίδιο είχα πει και στο ματς με τον ΟΦΗ την προηγούμενη εβδομάδα και το πίστεψα μέχρι το τέλος. Αν έχουμε κάτι το διαφορετικό σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, αυτό είναι το πνεύμα μας» είχε τονίσει εξάλλου μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος, Άνχελ Λόπεθ, δείγμα των σκέψεων που επικρατούν στις τάξεις της ομάδας.

Ωστόσο χρόνος για χάσιμο όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι δεν υπάρχει, αφού για την 11η αγωνιστική ο ΝΠΣ Βόλος καλείται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Πειραιώς, το ερχόμενο Σάββατο, σε ένα παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες. Είναι γνωστή εξάλλου η στάση του Δημάρχου Βόλου και προέδρου της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, Αχιλλέα Μπέου απέναντι στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ όλοι θυμούνται την ένταση που είχε επικρατήσει στο παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ανάμεσα στον Αχιλλέα Μπέο (βρισκόταν στον πάγκο του ΝΠΣ Βόλος με την ιδιότητα του μεταφραστή) και στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Καραπαπά…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.