Ο ΓΣ Σκιάθου έδωσε τις φανέλες του στον ΓΣ Βόλου για να γίνει το μεταξύ τους παιχνίδι!

Για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ

Συμβαίνουν και στις καλύτερες… οικογένειες, και κάπως έτσι την πάτησε και ο ΓΣ Βόλου, καθώς οι υπεύθυνοι της ομάδας ξέχασαν τις εμφανίσεις των παικτών, με αποτέλεσμα παραλίγο να μην διεξαχθεί το σημερινό παιχνίδι με τον ΓΣ Σκιάθου στο νησί των Σποράδων! Τη λύση όμως έδωσαν οι ίδιοι οι Σκιαθίτες, δανείζοντας τις δεύτερες εμφανίσεις τους στους φιλοξενούμενους!

Έτσι, η αναμέτρηση διεξήχθη κανονικά, με την ομάδα της Σκιάθου να κερδίζει τα εύσημα για την κίνησή της από όλον τον μπασκετικό κόσμο!

Στο τι έγινε αναφέρθηκε ο Κώστας Κρίτσαλος, μέλος της ομάδας της Σκιάθου, ιθύνων νους αυτής και έχοντας υπάρξει τόσο αθλητής όσο και προπονητής της. Γράφει λοιπόν σε ανάρτησή του στα social media:

«Ντέρμπι παραμονής στο νησί. Ο αντίπαλος ξεχνάει να φέρει στολές (άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε). Άνετα θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς στα χαρτιά και να έχουμε και διάφορα 20 πόντων και μηδενισμό του αντιπάλου. Αύριο έχουμε κι άλλο παιχνίδι. Το οποίο σημαίνει μία στολή σήμερα και μία αύριο. Δίνουμε το ένα σετ στολών στον αντίπαλο για να διεξαχθεί το παιχνίδι.

Έχουμε μάθει τα ματς να τα παίζουμε μέσα στο γήπεδο. Μετά θα τα πάρει ένας παίχτης να τα πλύνει όλα μαζί και να τα βάλει στεγνωτήριο για να έχουμε για αύριο. Πείτε μου εσείς τώρα ποιος άλλος θα το έκανε στη θέση μας σε αγώνα που “καιγόμαστε” για τη νίκη. Και κάποιοι κάθεστε και κλαίγεστε που έρχεστε Σκιάθο για παιχνίδι… Αυτά… Φιλάκια!!!

YΓ: Εννοείται ότι αν τα είχαμε ξεχάσει εμείς, ήδη θα είχε κλείσει το φύλλο αγώνα και θα είχαμε μηδενιστεί…».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.