Ο Μάντζης χάρισε τη νίκη στον ΝΠΣ Βόλος με 1-0 επί της Λαμίας

Με χρυσό σκόρερ τον Μάντζη στο 49′ ο ΝΠΣ Βόλος επικράτησε στο Πανθεσσαλικό με 1-0 της Λαμίας και επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα ματς 1-0 στο «Πανθεσσαλικό στάδιο», για την 22η αγωνιστική της Super League 1. Έτσι, οι κυανέρυθροι ανέβηκαν στους 25 βαθμούς, ενώ η Λαμία έμεινε στους 24 πόντους.

Στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγονται αφενός η απόφαση του διαιτητή Γκορτσίλα να αποβάλει τον τερματοφύλακα Γκαραβέλη στο 16’ με απευθείας κόκκινη κάρτα, για να την αλλάξει τρία λεπτά αργότερα μετά από διαβούλευση με τον VAR και αφετέρου η πρώτη νίκη του Αλμπέρτο Γκαγιέγκο στον πάγκο των γηπεδούχων…

Στο 49′ η Λαμία γλίτωσε προσωρινά το 1-0, όταν ο Ασίγμπα έδιωξε προ της εστίας το σκαφτό σουτ του Ζοάο, αλλά στην εξέλιξη της φάσης δεν απέφυγε το… μοιραίο, καθώς από τη σέντρα του Μουνίθ, ο Μάντζης πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και περισσότερο με το σώμα σκόραρε.

Στο 71’ ο Δημόπουλος πρόλαβε κι έδιωξε την προβολή του Βύντρα μετά την κακή έξοδο του Γκαραβέλη, ο οποίος μπλόκαρε στο 88’ το αδύναμο σουτ του Καραμάνου από θέση βολής,  με το 1-0 να μην αλλάζει τελικά.

ΝΠΣ Βόλος: Γκαραβέλης, Δημόπουλος, Τσίκα, Οικονόμου (75’ Λύρατζης), Ντεντάκης, Τσοκάνης, Ζοάο (84’ Γέντρισεκ), Φεράρι, Γκουαροτσένα, Μουνίθ, Μάντζης (75’ Τόρες)

Λαμία: Κάχριμαν, Ασίγκμπα, Βύντρα, Αντέτζο, Σκόνδρας (64’ Βασιλόγιαννης), Δημούτσος, Νιάσε (80’ Βιγιάλμπα), Βάντερσον, Καραμάνος, Ρόμανιτς (74’ Τιρόνε), Μπιανκόνι

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.