Στο περιθώριο του χθεσινού (18/2) αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στη Δάφνη και τον Ολυμπιακό Βόλου η διοίκηση της Δάφνης τίμησε για την προσφορά του στην ομάδα της τον Νίκο Τσεκούρα, νυν πρόεδρο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937. Ο τελευταίος με προσωπική του δήλωση αναφέρει τα εξής:
“Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την διοίκηση της Δάφνης Βόλου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κύριο Τσάτσο Ιωάννη και τον γενικό γραμματέα κύριο Ντούση Χρήστο για την τιμή που μου έκαναν να με τιμήσουν για την προσφορά μου στον σύλλογο της Δάφνης Βόλου στην χθεσινή αναμέτρηση κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Υπηρέτησα την Δάφνη αλλά και άλλες ιστορικές ομάδες της πόλης μας σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής ανιδιοτελως γιατί πίστευα και πιστεύω ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι προσφορά και όχι επάγγελμα.
Ενέργειες σαν αυτή της διοίκησης της Δάφνης αποδεικνύουν ότι υπάρχουν παράγοντες που τιμούν και εκτιμούν ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Σας ευχαριστώ”.

















