O Tάσης «σφυρίζει» το Αχέρων-Διαγόρας

Την Κυριακή εκτός έδρας η ομάδα του Στεφανοβικείου

Τους ορισμούς των διαιτητών στους αγώνες των μπαράζ ανόδου Γ’ Εθνικής ανακοίνωσε η ΚΕΔ ΕΠΟ, με το παιχνίδι ανάμεσα σε Αχέροντα Καναλακίου και Διαγόρα Στεφανοβικείου να συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα.

Έτσι, διαιτητής στη συγκεκριμένη αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 4 Ιουλίου στο Δημοτικό Γήπεδο Καναλακίου, θα είναι ο Γιώργος Τάσης της Ένωσης Ηπείρου, με βοηθούς του Νίκο Δημόπουλο της Ένωσης Φλώρινας και Λάμπρο Διαμαντή της Ένωσης Ηπείρου επίσης. 4ος διαιτητής θα είναι ο Γιάννης Πάνος (Ηπείρου) και παρατηρητής ο Γρηγόρης Πάνου (Αιτ/νιας).

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Διαγόρας αν και ουραγός στην ειδική κατάταξη με 0 βαθμούς, σε περίπτωση νίκης θα περάσει τον Αχέροντα, ενώ το αποτέλεσμα που τον βολεύει στο παιχνίδι ανάμεσα σε Ποσειδώνα Μηχανιώνας και Ορφέα Ξάνθης είναι η ισοπαλία, για να διατηρηθούν ζωντανές οι όποιες ελπίδες έχει για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί σε άνοδο. Εάν επαληθευτεί αυτό το σενάριο, τότε θα κληθεί να τα παίξει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, την οποία το σύνολο του Στέλιου Αρσένου θα υποδεχθεί στο Στεφανοβίκειο στις 11 Ιουλίου, ελπίζοντας ότι το παιχνίδι της ίδιας ημέρας ανάμεσα σε Ορφέα Ξάνθης και Αχέροντα Καναλακίου θα προκαλέσει βαθμολογικές απώλειες καλού-κακού και στους δύο…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.