Ο Θάνος Θεοδώρου ανέλαβε την Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο Θάνος Θεοδώρου είναι και επίσημα από σήμερα Πέμπτη (6/6) ο νέος προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, με τον γνωστό στο κοινό της Μαγνησίας τεχνικό ν’ αναλαμβάνει την ιστορική ομάδας της γειτονικής πόλης σε μία κρίσιμη καμπή της ιστορίας της, αφού μετά την περσινή αποχώρηση από το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μετά το τέλος του πρώτου γύρου, θα αγωνιστεί στην Α’ ΕΠΣ Καρδίτσας. Ο κ. Θεοδώρου ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στα γραφεία του συλλόγου. Φυσικά στόχος για τη μεγάλη ομάδα της Καρδίτσας είναι η άμεση επάνοδος στις εθνικές κατηγορίες.

Τη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε ο έμπειρος τεχνικός κάθισε στον πάγκο του Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο δεύτερο μισό της σεζόν, ενώ στη συνέχεια καθοδήγησε και τον Ηρακλή Σοφάδων στη διαδικασία των play-off της Α΄Ερασιτεχνικής.

Ο Θεοδώρου έχει περάσει και από άλλες ομάδες της Καρδίτσας, τη Δόξας Μητρόπολης, την ΑΕ Καρποχωρίου, τον Αστέρα Καρδίτσας, τον Ηρακλή Σοφάδων στη Δ’ Εθνική αλλά και τον ΑΟ Καρδίτσας, ενώ έχει επίσης εργαστεί σε Δραπετσώνα, Πειραϊκή, Πυργετό, Ρήγα Φεραίο, ΑΕ Διμηνίου, Νέους Αθλητές Νίκης, Μυρμηδόνες Πλατάνου, Γ.Σ. Αλμυρού, Διγενή Νεοχωρίου.

πηγή φωτό: karditsapress

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.