Οι μπανάνες στον Κάνααν φέρνουν καταγγελία για ρατσιστική επίθεση

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 83-76 από τον Παναθηναϊκό στο τέταρτο παιχνίδι των τελικών της Basket League, με τους Πειραιώτες να «βράζουν» με τη συμπεριφορά των οπαδών του «τριφυλλιού» απέναντι στον Κάνααν και να ετοιμάζουν καταγγελία για ρατσιστική επίθεση.

Μετά τον καυγά του με τον Σλούκα στο δεύτερο παιχνίδι των τελικών της Basket League, ο Κάνααν βρέθηκε στο «στόχαστρο» των οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι εκτός από τις αποδοκιμασίες στον γκαρντ του Ολυμπιακού, προχώρησαν και σε απόλυτα κατακριτέες ενέργειες.

Οι εικόνες δείχνουν μεμονωμένους οπαδούς να δείχνουν χρήματα στον Κάνααν δίπλα στο παρκέ, αλλά και μπανάνες με το πρόσωπό του στην κερκίδα του ΟΑΚΑ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται έτσι να καταφύγει στα αθλητικά δικαστήρια για ρατσιστική επίθεση.

Πάντως, με το φύλλο αγώνα των διαιτητών στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να βρεθεί απολογούμενος για μία σειρά από υβριστικά συνθήματα, αλλά και για ρίψη αντικειμένων, την ώρα του τελικού και στο τέλος της αναμέτρησης.

Πιο συγκεκριμένα, στο φύλλο αγώνα αναφέρεται ότι «κατά την αποχώρηση των διαιτητών προς τα αποδυτήρια και συγκεκριμένα πριν εισέλθουν στη φυσούνα, φίλαθλος της Α’ ομάδας έριξε νερό πάνω στους διαιτητές», αλλά και ότι υπήρξε «ρίψη μικρού αντικειμένου, στόμιο από συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου, 6 λεπτά πριν από τη λήξη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.