Οκτώ ανανεώσεις ανακοίνωσε η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης Β.

Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου ανακοίνωσε τις ανανεώσεις οκτώ παικτών για τη νέα σεζόν. Αυτοί είναι ο Μιχάλης Φρουσκλιάς, ο Σάκης Κουτίνας, ο Παναγιώτης Τσώλης, ο Θωμάς Καραγεώργος,  ο Φώτης Τάσσος, ο Θωμάς Αναγνωστόπουλος, ο Γιάννης Καρπέτης και ο Άρης Βερτζάγιας. Με εξαίρεση τον Βερτζάγια, που είναι φοιτητής στον Βόλο, οι υπόλοιποι είναι Βολιώτες.

Οι κυανόλευκοι κράτησαν όλον τον κορμό τους σχεδόν, αφού από τους έμπειρους παίκτες λύθηκε η συνεργασία με τους Γιωτόπουλο και Τσαβέ, ενώ ανοικτή παραμένει η υπόθεση Τασιούδη, τη στιγμή που θα υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις μέσα στη βδομάδα που διανύουμε.

Ο Μιχάλης Φρουσκλιάς ήταν εκ των κορυφαίων σκόρερ της Β’ Εθνικής τη χρονιά που μας πέρασε και πρώτος σκόρερ της Νίκης με 464 πόντους και 60 τρίποντα.

Ο Σάκης Κουτίνας συνεχίζει για τρίτη σεζόν με τη Νίκη, ενώ το 2018-19 ήταν δεύτερος σκόρερ της ομάδας μας με 348 πόντους.

Ο 39χρονος Παναγιώτης Τσώλης, που είναι και αρχηγός της ομάδας, συνεχίζει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στους κυανόλευκους καθώς είχε φύγει από τη Νίκη, για να παίξει στη Μεταμόρφωση το 2012-13, και επέστρεψε. Είχε 219 πόντους με 32 τρίποντα πέρσι.

Ο Θωμάς Καραγεώργος έβαλε 201 πόντους με 50 τρίποντα την περίοδο 2018-19, ενώ ο Φώτης Τάσσος φόρτωσε τα αντίπαλα καλάθια με 315 πόντους.

Ο  Μανώλης Αναγνωστόπουλος, πάρα τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, ήταν πολύτιμος στην οργάνωση του παιχνιδιού κι όχι μόνο, ενώ  ο Άρης Βερτζάγιας ήταν η έκπληξη σε κάποια ματς και αντεπεξήλθε στις απαιτήσεις της ομάδας, όποτε του το ζητήθηκε.
Σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Καρπέτη, είναι ένας παίκτης, που απερίσπαστος φέτος από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, θα προσπαθήσει να δώσει το καλύτερο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.