Οκτώ ευρώ η είσοδος στο Ολυμπιακός Β.-Πανιώνιος

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πανιώνιο για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα γίνει στο Αλκαζάρ την Τετάρτη (30/10) με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό Βόλου, εξέδωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Σ’ αυτήν αναφέρεται:

“Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος αύριο Τετάρτη 30 Οκτωβρίου στις 15:00 στο Στάδιο Αλκαζάρ (Λάρισα).

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλεί τους φιλάθλους για έναν ακόμα αγώνα να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα και να στηρίξουν με την φωνή και τον παλμό τους τους παίκτες μας. Για τον λόγο αυτό άλλωστε αποφασίστηκε και η τιμή του εισιτηρίου (γενική είσοδος) να είναι μόλις 8 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά την είσοδο των φιλάθλων μας θα γίνεται από τη Θύρα 3 και των φιλοξενούμενων από την Θύρα 2 και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13.00 μ.μ.

Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold, Silver, Fans και Ladies παρακαλούνται, όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.

Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη τη συνοδεία κηδεμόνα”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.