Ολυμπιακός Βόλου: Αγιασμός στην προπόνηση-Στηρίζουν οι οργανωμένοι

Όπως φαίνεται και από δημοσιεύσεις στα social media, ο Ολυμπιακός Βόλου, παρουσία και διοικούντων ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, είχε σήμερα στο πρόγραμμά του και αγιασμό, ενόψει της έναρξης της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Παρών, όπως μαρτυρούν και οι αναρτημένες φωτογραφίες ήταν και η παλιά δόξα του Ολυμπιακού Βόλου, Ίμρε Μπόντα. Άλλωστε ο παλαίμαχος Ούγγρος ποδοσφαιριστής παραμένει κοντά στην ομάδα ενώ διατηρεί άριστες σχέσεις με τη διοίκηση. Εξάλλου και ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος πάντα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ίμρε Μπόντα, τονίζοντας ότι για τον ίδιο αποτελούσε ποδοσφαιρικό ίνδαλμα!

Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό:

 

Την ίδια στιγμή, μπορεί οι οργανωμένοι οπαδοί να μην μπορούν να παρακολουθήσουν διά ζώσης τη μεθαυριανή αναμέτρηση, ωστόσο είναι κοντά στον Ολυμπιακό Βόλου, ελπίζοντας σε νίκη της ομάδας τους. Στο μήνυμά τους οι Austrian Boys αναφέρουν: «Ποιος θα το έλεγε και ποιος θα το πίστευε, να ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά τέλη Μαρτίου. Οπότε… Να ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά στους παιχταράδες μας, υπομονή και καλή δύναμη στην διοίκηση, και υγεία σε όλους μας. Αυτή η χρονιά να είναι η τελευταία μας σε αυτή τη κατηγορία, να επανέλθουμε σταδιακά εκεί που ανήκουμε, εκεί που μας χρωστάνε… Στη κατηγορία που πρέπει να παίζουμε».

Νικητής πέρσι…

Όσον αφορά την προϊστορία μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και Τρίγλιας, η διοργανώτρια Αρχή αναφέρεται σ’ αυτήν τονίζοντας ότι υπάρχει μόλις μία αναμέτρηση καταγεγραμμένη, η περσινή, στο γήπεδο της Νεάπολης.

Αυτή είχε διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2019, όταν και ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 3-1 χάρη στα τέρματα των Πόζογλου, Μπουτζίκου και Τσίτα, ενώ για την Τρίγλια είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Πότσι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.