Ολυμπιακός Βόλου: Αναγκαστικά κοιτάει μπροστά…

Δεν μπορεί παρά να κοιτάξει μπροστά και πάλι ο Ολυμπιακός Βόλου, ωστόσο χρειάζεται άμεσα να διορθώσει κάμποσα πράγματα προκειμένου να μην εκτροχιαστεί βαθμολογικά και να παραμείνει τουλάχιστον σε απόσταση βολής από την κορυφή της βαθμολογίας του Βορείου Ομίλου.

Στην Κατερίνη και απέναντι στον Πιερικό απέφυγε τα χειρότερα, ωστόσο στην Τρίγλια η εμφάνιση δεν ήταν καλή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Αυτό επέτρεψε στο σύνολο της Χαλκιδικής να πάρει τη νίκη απέναντι στους «ερυθρόλευκους», κάτι που δημιούργησε προβληματισμό εκ νέου στις τάξεις τους. Έτσι, για να μειωθεί αυτός ο προβληματισμός χρειάζεται να έρθει το θετικό αποτέλεσμα αύριο Πέμπτη (17:00) στη Νεάπολη απέναντι στην ΑΕΠ Κοζάνης.

Σίγουρα δεν πρόκειται για τον αντίπαλο-φόβητρο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είχε επικρατήσει στην Κοζάνη με σκορ 1-3, πραγματοποιώντας μία καλή εμφάνιση, χάρη στα δύο τέρματα του Ιάσονα Παπαδημητρίου ενώ είχε μεσολαβήσει και το γκολ του Βουκελάτου. Με οδηγό λοιπόν εκείνο το παιχνίδι, έστω και αν η ΑΕΠ Κοζάνης εμφανίζεται πιο βελτιωμένη από τότε, ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να πάρει τη νίκη.

Όσον αφορά τους διαθέσιμους παίκτες, ο Φιλίποβιτς επιστρέφει, έχοντας εκτίσει την ποινή που είχε λόγω καρτών στο παιχνίδι με την Τρίγλια, ενώ ξεπέρασε και τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε. Άλλωστε στην απουσία του Φιλίποβιτς στάθηκε και ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Βούζας, όπως και στο ότι πρέπει να ενεργοποιηθούν και να προσφέρουν περισσότερα και άλλοι παίκτες από εδώ και πέρα. Από την άλλη, ο Χρήστος Αγρόδημος παραμένει αμφίβολος, αφού ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.