Ολυμπιακός Βόλου: Επιβεβαίωση «Magnesiasports» για Αγγελόπουλο

Συμπεράσματα στη Βέροια για την προετοιμασία

Ενίσχυση αναζητούσε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, και αυτή βρέθηκε στο πρόσωπο του νεαρού φόργουορντ Εφραίμ Αγγελόπουλου, όπως είχε προαναγγείλει το «Magnesiasports» για να επιβεβαιώσει στη συνέχεια και η Διοικούσα Επιτροπή.

Ο Αγγελόπουλος συμμετέχει ήδη στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων», που βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στη Βέροια για το τουρνουά «Δημήτρης Γκίμας», για να ακολουθήσει και η ανακοίνωση από πλευράς ΔΕ.

Αυτή αναφέρει τα εξής: «Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Διοικούσα Επιτροπή της Ανδρικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνουν τη συμφωνία και την ένταξη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του καλαθοσφαιριστή Εφραίμ Αγγελόπουλου.

Ο Εφραίμ Αγγελόπουλος γεννημένος στις 15/6/2001 προέρχεται από το Πέρα Παλαιού Φαλήρου και αγωνίστηκε στις ομάδες του Αιγάλεω και του Κορωπίου.

Με ύψος 2,00 m και πλούσια αθλητικά προσόντα, αγωνίζεται στις θέσεις του forward και power forward και αποτελεί πολλά υποσχόμενη επιλογή, η οποία ενισχύει σημαντικά την ομάδα και την καθιστά ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας. Καλή Επιτυχία Εφραίμ».

4η θέση στη Βέροια

Όσον αφορά την προετοιμασία, ο Ολυμπιακός Βόλου συμμετείχε στο τουρνουά «Δημήτρης Γκίμας» που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια, με τη συμμετοχή του Φιλίππου, της Γέφυρας Θεσσαλονίκης και της Ελευθερούπολης Καβάλας. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν την 4η θέση, με το τεχνικό επιτελείο να έχει τη δυνατότητα να βγάλει συμπεράσματα στο πλαίσιο της προετοιμασίας και ενόψει της έναρξης της Β’ Εθνικής.

Στον ημιτελικό, ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετώπισε τον Φίλιππο Βέροιας, από τον οποίο ηττήθηκε με σκορ 89-62, ενώ στον μικρό τελικό έπαιξε εναντίον της Γέφυρας Θεσσαλονίκης, από την οποία γνώρισε την ήττα 67-45.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.