Ολυμπιακός Βόλου: Για τους βαθμούς και την τιμή των… όπλων!

Αφού λοιπόν οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης και δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, ήρθε και το φιλικό με την εθνική Ενόπλων στο γήπεδο της Νεάπολης, προφανώς για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος, και να ανεβάσουν στροφές οι «ερυθρόλευκοι» ενόψει του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας.

Το τι συμπεράσματα έβγαλε σε ένα φιλικό παιχνίδι ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Βασίλης Βούζας, μόνο ο ίδιος μπορεί να γνωρίζει, αφού ήδη έχει σχηματίσει άποψη από τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας στις οποίες έχει καθοδηγήσει τους «ερυθρόλευκους». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Βούζας έχει υπάρξει προπονητής της Εθνικής Ενόπλων, ενώ φαίνεται ότι το φιλικό δόθηκε προκειμένου να κρατηθούν σε αγωνιστική εγρήγορση και κάποιοι παίκτες που μέχρι τώρα δεν έχουν πάρει και πολύ χρόνο συμμετοχής.

Αυτό είναι ίσως και το μεγαλύτερο στοίχημα για το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου από εδώ και πέρα, και αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής στο γήπεδο της Νεάπολης με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας, με στόχο την καλή εμφάνιση για… την τιμή των όπλων και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Από την πρώτη στιγμή άλλωστε ο Βασίλης Βούζας είχε δηλώσει ότι κάποιοι παίκτες πρέπει να ενεργοποιηθούν περισσότερο, αφού ποσότητα στο ρόστερ υπάρχει, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να φανεί και το επίπεδο της ποιότητας.

Σχεδόν πλήρης με Αλμωπό

Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής, οι Σκοπελίτης και Τσαγκαλίδης δείχνουν να έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Από την άλλη, ο Θωμάς Γραικός ακόμη δεν υπολογίζεται, αφού δεν είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ενώ από την άλλη στο φιλικό με την Εθνική Ενόπλων τραυματίστηκε ο Γιώργος Παπακώστας, η κατάσταση του οποίου θ’ αξιολογηθεί μέχρι και αύριο Παρασκευή.

Από την ερχόμενη εβδομάδα συζητήσεις

Από την άλλη, και σε ό,τι έχει να κάνει με τα διοικητικά, η απόφαση Τσιμπανάκου να αποχωρήσει-όπως ανακοίνωσε ο ίδιος- δεν έχει φέρει περαιτέρω εξελίξεις.

Την ερχόμενη εβδομάδα πάντως αναμένεται να υπάρχει και συνάντηση μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, προκειμένου να ανταλλάξουν οι δύο πλευρές απόψεις και από εκεί και πέρα να δουν τι μέλλει γενέσθαι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.